a.gwozdz 06.01.2007 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 No i co o tym sądzicie ??Dzisiaj tylko zakładam tematy w najbliższym czasie będziemy uzupełniać dziennik i postaramy się o wpisy bieżące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucyna 10.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam! Widzę że zdecydowaliście się zmienić projekt domu. Swego czasu byliście zainteresowani Oleńką. Czy można wiedzieć jaki ostatecznie wybraliście projekt? I powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a.gwozdz 10.01.2007 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Wybraliśmy taki nasz indywidualny troszkę jak będę miał chwilkę to zeskanuję i wrzucę rzuty do albumu. Lucyna a jak Twoja Oleńka ?? W stosunku do Oleńki przeważyło rozplanowanie parteru taki plan jak jest w naszym domku bardziej nam odpowiada kuchani jest otwarta jednak odrobinę schowana za kominkiem - myślę że docelowo wylądują za kominem takie przesuwane drzwi aby można było odzielić kuchnię od salonu w razie potrzeby ale to w przyszłości, chyba że nie będzie przeszkadzała kuchnia w salonie i się przyzwyczaimy. Zresztą jak sie przyzwyczaimy do kotłowni w salonie to kuchnai to już przy tym betka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 11.01.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam i gratuluje podjęcia jedynej słusznej decyzji.Przyznam, że zazdroszczę Wam tej budowy. Mi pozostał jakiś sentyment do budowania. Często staję przy obcych budowach i patrzę. Wy jesteście pierwszym domem w tej technologii więc mam nadzieję, że wytrwam przy Was i będę dzielnie kibicował. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.02.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 ... czekam z niecierpliwościa, kiedy faktycznie rozpocznie się budowa! Po prostu nie mogę się doczekać na tą pasjonującą lekturę ... Piszcie samą prawdę! Przewiduję pasmo sukcesów i szybkie zamknięcie przedsięwzięcia! Cieplutko pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.02.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć Wam, świetny pomysł - tylko PRAWDĘ piszcie Nawet jeśli była by brutalna - pamiętasz Bieszczady ?? to też był chyba dziennik jakiegoś kolesia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts