ged 07.01.2007 03:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Oj dawno nie zaglądałem do psychologa. Problemu nie ma - raczej zabawna sytuacja. Dziś naszemu synowi wyznała miłość jego rówieśniczka. Chłopaka mamy bezobciachowego wiec opowiedział nam wszystko, baaa przyniósł dowód rzeczowy - kasetę magnetofonową z wyznaniami. Padliśmy na kolana gdy ją przesłuchaliśmy Najpierw myślałem że nam jakiś dowcip robi, ale nie ! to było prawdziwe !!! Czegoś tak fantastycznego, szczerego i naturalnego nigdy nie słyszałem. Ja się zacząłem bać o tą dziewczynkę. Tam było o dzieciach, romantycznych spacerach, miłości i tęsknocie, tam był płacz ! Za kilka dni organizujemy małe, niby to przypadkowe spotkanie, zobaczymy jak się naprawdę sprawy mają. Fantastyczne - prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 07.01.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Fantastyczne - prawda? Prawda ale moze nie angazujcie się za mocno. To jest jego kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 07.01.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Bawi Was czytanie cudzej korespondencji "sercowej"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 07.01.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Dziecko samo przyszło podzielić się swoim szczęściem. Po prostu zastanawiamy się czy takie uczucia mogą pojawiać się już u dziesięciolatków i co z tego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 07.01.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 No, dobrze, że w równolatku się zakochała, bo teraz to dość śliska sprawa z tą miłością dzieci. Ale wg mnie to wcale nie najlepiej wygląda.W znajomym kiedyś zakochała się uczennica z 6 klasy - niepełnosprawna, na szczęście obwieściła wszem i wobec, ale problemy miał chłopak straszne. Zmienił pracę. Teraz by się pewnie musiał tłumaczyć, że nie dawał żadnych znaków i w ogóle nie jest pedofilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.01.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Stan normalny. Polecam obserwację z daleka. Ja jedynie pomagałam w "logistyce" przywieźć, zawieźć, coś zakupić - takie tam. Nic dalej. Czasem pytanie "jak tam?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 przygotuj się na dostarczanie małych prezencików /należy je nabywać, żeby młody nie wyniósł nie uzywanej biżuterii żony przejdzie w piątej klasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 08.01.2007 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ... a co przyjdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 08.01.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 chwilowo mam spokój. Adoratorki przynoszą dary. Bo syn artysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 09.01.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Może trzymać do matury...jak jest odpowiednio podsycane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts