ketman4 14.05.2003 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Czy ktoś układał terakotę na deskach na stropie drewnianym???Robię łazienki w domku drewnianym i jestem na etapie przygotowywania podłoża (wylewki) pod terakotę. Podłoga jest z desek na styk na legarach drewnianych. Na deskach płyta pilśniowa. Proszę o porady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 14.05.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2003 Nie jestem praktykiem ale z tego co czytałem to nie powinno być problemu-deski-płyta-izolacja(folia)-wylewka-i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teo 18.05.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 konieczna siatka,mocowana do desek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts