Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ekipa murarska i nie tylko szukają pracy

Recommended Posts

Na wiosnę ruszam z budową będę miał ekipę murarzy i cieśli z podlaskiego nie są drodzy i stawiają nawet ładnie >> do wykonania mojego domku. Ale by ich mieć muszę im zorganizować więcej pracy. Mój domek jest mały :D . Z tąd propozycja dla wszystkich z okolic Nadarzyna, Podkowy Leśnej, Milanówka, Grodziska Mazowieckiego i Babic - kto ewentualnie by się chciał przyłączyć, tzn też z nich skorzystać aby przesłał mi szkic projektu domku na maila. Jadę na rozmowę w czasie ferii zimowych i gdybym miał ze 3 domki to na bank by przyjechali. Z tego co wiem to robią fundamenty, ściany, tynki, kominy i dachy, czyli stan surowy otwarty. No może trochę więcej, ale to będę wiedział jak pojadę. Namiar mam od kolegi z pracy który z tamtąd pochodzi i widziałem jego dom jak mu zrobili było ok.

:p a dokładnie czy robią więcej dowiem się w lutym jak tam będę ale muszę jechać z konkretami niestety. Mam mało kasy jak większość i trzeba sobie jakoś radzić. Fachowcy operujący w okolicy choć z różnych stron Polski zaśpiewali mi tyle że mało co nie upadłem w/g moich obliczeń i nie tylko moich wychodziło 7-12 euro za godzinę ich pracy to moim zdaniem za dużo. Pozdrawiam i czekam na maile

[email protected]

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam,

Chcę budować dom oraz garaż w okolicach Sochaczewa? Czy wchodzi to w grę?

1. Dom ma wymiary 9,5m na 16m

2. Garaż ma wymiary 6,8 m na 10 m.

Technologia:

Ławy, fundamenty z bloczków na wysokość 80 cm ponad poziom ziemi, ściany dwuwarstwowe (cegła 288x188x220 Plecewice- pustak MAX, oraz styropian 12 cm). Strop zalepany, zbrojony. Dom z poddaszem użytkowym. Garaż oddzielnie, przesklepiony.

Termin: chcieli byśmy zacząć na przełomie kwiecień maj, 2007 ale czekam na propozycje.

[email protected]