login7 07.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Na wiosnę ruszam z budową będę miał ekipę murarzy i cieśli z podlaskiego nie są drodzy i stawiają nawet ładnie >> do wykonania mojego domku. Ale by ich mieć muszę im zorganizować więcej pracy. Mój domek jest mały . Z tąd propozycja dla wszystkich z okolic Nadarzyna, Podkowy Leśnej, Milanówka, Grodziska Mazowieckiego i Babic - kto ewentualnie by się chciał przyłączyć, tzn też z nich skorzystać aby przesłał mi szkic projektu domku na maila. Jadę na rozmowę w czasie ferii zimowych i gdybym miał ze 3 domki to na bank by przyjechali. Z tego co wiem to robią fundamenty, ściany, tynki, kominy i dachy, czyli stan surowy otwarty. No może trochę więcej, ale to będę wiedział jak pojadę. Namiar mam od kolegi z pracy który z tamtąd pochodzi i widziałem jego dom jak mu zrobili było ok. a dokładnie czy robią więcej dowiem się w lutym jak tam będę ale muszę jechać z konkretami niestety. Mam mało kasy jak większość i trzeba sobie jakoś radzić. Fachowcy operujący w okolicy choć z różnych stron Polski zaśpiewali mi tyle że mało co nie upadłem w/g moich obliczeń i nie tylko moich wychodziło 7-12 euro za godzinę ich pracy to moim zdaniem za dużo. Pozdrawiam i czekam na maile [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
login7 09.01.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dla wszystkich chcących się przyłączyć dokładne ceny i zasady współpracy z ekipą wykonawczą będą mi znane na początku lutego, proszę o maile z linkiem do szkicu projektu lub szkic w załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dstrupie 06.02.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 WitamA nie możesz po prostu dać namiarów na ta ekipę.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafija 07.02.2007 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jestem zainteresowany taką ekipą. Budowa domu 250 m2 na granicy Milanówek/Grodziska Maz. Daj znać na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prezes315 19.02.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Witam, Chcę budować dom oraz garaż w okolicach Sochaczewa? Czy wchodzi to w grę?1. Dom ma wymiary 9,5m na 16m 2. Garaż ma wymiary 6,8 m na 10 m. Technologia:Ławy, fundamenty z bloczków na wysokość 80 cm ponad poziom ziemi, ściany dwuwarstwowe (cegła 288x188x220 Plecewice- pustak MAX, oraz styropian 12 cm). Strop zalepany, zbrojony. Dom z poddaszem użytkowym. Garaż oddzielnie, przesklepiony.Termin: chcieli byśmy zacząć na przełomie kwiecień maj, 2007 ale czekam na propozycje. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia2002 19.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 umnie budowała firma z podlasia i jestem bardzo zadowolona żetelni pracowici godni polecen i cenowo dobrze stoją moge podać nr. 500506504 jeżeli panstwa by to interesowało pozdrawiam forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudia2002 19.02.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 umnie budowała firma z podlasia i jestem bardzo zadowolona żetelni pracowici godni polecen i cenowo dobrze stoją moge podać nr. 500506504 jeżeli panstwa by to interesowało pozdrawiam forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts