treemagnolia 07.01.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2007 Witam, wciąż szukam i szukam. I znalazłam takie coś, łanie się nazywa, "Spełnione marzenie". Zerknijcie i wyraźcie swoją opinię. )) http://www.projekty.murator.pl/projekt?IdProjektu=342&IdKolekcji= Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
treemagnolia 08.01.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 pytałam o projekt M10 Muratora i nikt się nie wypowiedział... Aż tak beznadziejny chyba nie jest...? buduje ktoś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 08.01.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 To może ja zacznę.Wprowadziłbym w nim kilka zmian.Po pierwsze wejście do garażu przeniósłbym z pomieszczenia gospodarczego do przedsionka .Po drugie taras i wyjście na taras przeniósłbym na tył budynku , (za kanapę ) Parter dość mi się podoba ale poddasze już niestety nie , zbyt małe pokoje no i strasznie mała łazienka .Ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marqstg 09.01.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 domek fajny, ale trochę "za poważny", taki sztywny jak dla mnie, pokoje i łazienka na poddaszu nie są takie małe, wręcz w sam raz.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts