mly 20.02.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Ja buduje i chetnie porozmawiam z kims kto robi to samo! Poza tym jesli ktos buduje blisko Zielonej Gory to chetnie zobacze na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nata76 23.02.2004 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witaj,widziałam już Twój wpis na wątku "bungalowowym".Czy możesz podać,gdzie można w necie zobaczyć projekt Twojego domku?pozdrawiam,nata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 23.02.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 http://www.jota.gda.pl/images/towary/2004-01-19-15-53-14-000000007415839_mini.gif Który Familijny? A, B, czy C ? Troche się różnią. A i B wnętrzem i metrażem, a C to nawet z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 23.02.2004 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Witam wszystkich i juz odpowiadam!Buduje Familijny B z podwojnym garazem.W koklicach Zielonej Gory, czy ktos z forum moze tez buduje sie gdzies niedaleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 23.02.2004 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 Mozliwe ze Familijny B z podwojnym garazem to to samo co C ale tego nie wiem bo nigdy nie widzialem wariantu C. Moj dom bedzie wygladal prawie identycznie jak na symulacjach. Nawet kolor nam sie podoba!!! Dach juz mam brazowy pozostalo dobrac jakis kolor tynku ale pewnie bedzie zblizony do tego z obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 23.02.2004 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2004 http://www.jota.gda.pl/images/towary/2004-01-20-14-49-28-000000002246076_med_2.gif Mozliwe ze Familijny B z podwojnym garazem to to samo co C Tak wynika z opisu na stronie. Wejście masz od zachodu, albo od północy? Bo salon powinien być od "ciepłej" strony. Fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 26.02.2004 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Milo mi Ewunia ze Ci sie podoba !! Oczywiscie ze wejscie mam od polnocy i droge tez, a na poludniwy-zachod piekny widok!!! Dom mam usytuowany prawie idealnie na linii polnoc poludnie z lekkim odchyleniemna zachod, i na niewielkim wzniesieniu. Kupilem dwie dzialki i buduje sie na skrajnej w rzedzie dzieki czemu od sasiadow oddziela mnie jeszcze jedna moja dzialka. Nie to zebym byl jakims odludkiem, ja poprostu lubie przestrzen. Pozdrawiam i jesli mozna to pokaz co Ty budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 26.02.2004 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 pokaz co Ty budujeszNa razie intensywnie czytam, ogladam i usiłuje wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 04.03.2004 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Podnosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 25.09.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Czy ktoś jeszcze buduje (a najlepiej zbudował!) Dom Familijny z pracowni JOTA? Bradzo nam się on podoba i chyba go kupimy. Co o nim sądzicie? Może ktoś chciałby się nim pochwalić???? Pozdrawiam ciepło. PS. Mam nadzieję, ze ktoś się odezwie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 26.09.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2005 Biorac pod uwage ranking Onetu to jest to jeden z lepiej sprzedajacych sie projektow. Na pewno ktoś sie znajdzie. Wczoraj wlasnie przygladalam sie projektowi tego domku - rzeczywiscie jest fajny. My zdecydowalismy sie na projekt z tej samej pracowni , ale troche wiekszy - komfortowy C34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 27.09.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Dzięki Ciku, myślałam, że NIKT się nie odezwie... Kiedy planujesz rozpocząć budowę? Nie masz "stracha", tak jak ja??? Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 27.09.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 Stracha nie mam....jakos.... Zaczynamy budowac najszybciej jak tylko bedzie mozna - tzn kiedy splynie pozwolenie na budowe. Materialy kupione czekaja tylko je poskladac. Nie moge sie doczekac. Niu zycze powodzenia, moze spytaj na forum onetu "nowy dom"czy ktos tego domku nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 29.09.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Zazdroszczę zapału! Może jak my ruszymy ze swoją budową to zmienię zdanie? Zapewne! Na razie mój mąż wpaja we mnie swój zapał. Szkoda, że poza Toba nikt się nie odezwał. Dzwoniłam do Joty. Szefowa obiecała mi podać adresy z okolic Bydgoszczy, gdzie Familijne były budowane. Niestety, nie wcześniej, niż za dwa tygodnie bo mają remont i bałagan. Cierpliwie czekam. Z budową chcemy ruszyć na wiosnę. Nie wiem skąd jesteś Ciku, ale w Bydgoszczy na pozwolenie czeka się dwa tygodnie (podobno!). Pomyślności! No i czekam na szczegóły z etapów budowy. Mile widziane zdjęcia ! Pozdrawiam ciepło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.09.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 A który wybraliście A czy B? Chyba B jest fajniejszy. Uważam, że jest to bardzo ładny i rozsądny projekt. Nie macie się czego obawiać, tylko budować i już. Ciekawe gdzie już są zbudowane te domy w Bydgoszczy? Jak się dowiesz, to przekaz wiadomość, chętnie tez obejrzę jak będę w Bydgoszczy u rodzinki. Na obrzeżach Koronowa, w miejscu gdzie kiedyś odbywał się targ co czwartku (niedaleko stacji benzynowej), powstało dużo ładnych domów. Niektóre z nich są parterowe, przypominają bardzo takie jak Familijny... Są na prawdę, bardzo ładne. Pozdrawiam, życzę sukcesów w budowie tego pięknego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 29.09.2005 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Rzeczywiście B jest fajniejszy. Wybraliśmy jednka A. Z uwagi na moja 3-osobową rodzinkę (plus pies!) stwierdziliśmy, że ten będzie bardziej rozsądny. Jezu! Mniej sprzątania i o jedno okno mniej do myscia! Niby o jeden pokój mniej, ale i tak gabinet zawsze będzie stał pusty w oczekiwaniu na Gości. Już dziś zapraszam do oglądania, ale do ... Zielonki (gmina Białe Błota)! Rodzinka z okolic Bydgoszczy będzie wiedziała, gdzie to jest. Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 http://www.jota.gda.pl/images/towary/2004-01-19-15-53-14-000000007415839_med_1.gifhttp://www.jota.gda.pl/images/towary/2004-01-19-15-53-14-000000007415839_big_2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Wkleilam niech ludzie zobacza jaki to ladny domek. A czy planujecie jakies drobne zmiany, czy zostaje tak jak jest? A i dzieki za podpowiedz, jak tylko bede w Bydgoszczy (a moze to juz za tydzien) zerkne tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Dziewczyny wspaniały domek! ładny i bardzo funkcjonalny, a przy tym ni epowinien być drogi ani w budowie, ani w utrzymaniu ma bardzo wygodnie rozplanowane pomieszczenia, wszystkie są takie w sam raz i ustawne, oosbna pralnia- super, wygodne wc z kabiną, łazinka dobrze rozplanowana - mozn aby jeszcze dopracowac sypialnie, np. wykorzystac drzwi przesuwne, by zwiekszyć powierchnię i pomiędzy sypilaniami zrobić szfy wnękowe, a nie przy drzwiach, ale to nie zmienia poważnieukładu wnętrz, są to tylko drobne korekty, wg mojego uznania - nie każdy lubi przesuwne drzwi Osobiście wprowadziła bym drobną korektę wizualną - zrobiła bym zamiast ryzalitu okna w tym miejscu, bo akurat nie przepadam za ". Nie spotkałam się z tą pracownią przyznam szczerze, dlatego wkleję zaraz adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 już mam - i kolejne domki: http://www.jota.gda.pl/index.cgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts