niu 08.10.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2005 Ciku, nie mam dla Ciebie dobrej wiadomości.... Zadzwoniłam dzis do Joty, no i niestety!, pani nie mogła mi pomóc w sprawie Twojego domku. Powiedziała, ze teraz ten projekt jest sprzedawany przez Muratora i ona nie ma pojecia, gdzie i komu zostały sprzedane. Odesłała mnie na forum. Szukając swojego wątku natknęłam się na komfortowy C34. Zaglądałaś tam? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 09.10.2005 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 No szkoda Dzięki, ze sie starałaś. Wiem o wątkach na temat C34 na forum, ale osoby budujące ten dom są jakieś zupełnie nie skore do rozmowy. Pojawiają sie zakomunikowac, ze budują ten dom, a potem ślad po nich ginie. No cóż, może kiedyś sie doczekam na kogoś zainteresowanego rozmową o tym domu Ciekawe czy Tobie uda sie znależć grupę budujaca familijny. Udało Ci sie przekonac rodzinke to tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niu 09.10.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 To raczej ja ugięłam się pod presją rodziny. Stąd nasze wtorkowe spotkanie u architekta. Zobaczymy.... Na razie SZA. Odezwę się. Paaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 08.01.2007 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam. Czy buduje lub może wybudował ktoś dom familijny z pracowni Jota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts