Marek Sza. 08.01.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam Robiłem małe rozeznanie bo chcemy położyć gładź na tynkach cem-wapiennych. Ku mojemu zdziwieniu gostek od gładzi powiedział że koszt to od 8 do 14 PLN z metra.Jestem w szoku bo za tyni płaciłem 7,50. Czy to ja mam jakieś złudzenia czy to jemu coś się pomyliło (zerwałem go z łóżka). Ile Wy płaciliści za gładzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
astell 08.01.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 tyle samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyklon 08.01.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam! Ja biorę 8 zł/m2 z gruntowaniem! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts