Frankai 18.02.2002 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Sąsiad powiedział mi, że był gość z gazowni i radził bym zainstalował sobie jakąś kuchenkę, bo będę płacił kary za niepobieranie gazu. Zdaje się, że robiąc w lecie 2000 przyłącze gazowe napisałem przewidywany termin odbioru gazu na sierpień 2001, a teraz wiem, że będzie to raczej 2003. Czy ktoś słyszał o czymś takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2002 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Załóż licznik i odbierz. Będziesz płacił opłatę abonamentową, tak jak my robimy. pozdr. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 18.02.2002 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2002 Ile to to jest? Wodę i prąd można wrzucać w ulgę budowlaną a gaz? Wszak wielu budowlańców jest na gazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts