megi67 08.01.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam!Przeglądając forum zauważyłam , że kilka osób buduje dom wg projektu ZGRABNY II z mgprojekt. Jeżeli ktoś z budujących ma jakieś zdjęcia bardzo prosiłabym o zamieszczenie ich. Bardzo podoba mi się ten projekt i chciałabym się utwierdzić w swojej decyzji. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 07.02.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 tez bym bardzo prosiła zgrabego z przedsionkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebi gosc 22.02.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Megi Również jestem zainteresowany fotkami realizacji Zgrabnego tylko, że z przedsionkiem jak Kropelka ( Witam Cie również ), kupiłem projekt i w kwietniu rozpoczynam budowe. Po rozmowach z biurem projektowym otrzymałem informacje, iż rozkład pomieszczeń w tym budynku jest praktyczny, ponieważ : I - kuchnia jest duża II - pokoje są ustawne III - wejście na piętro nie koliduje z innymi pomieszczeniami ,co powoduje brak ingerencji ( rozglądanie się gości po pokojach ) Ciekaw jestem, czy ktoś postawił taki budynek i czy przesle nam fotki. A Ty kiedy zaczynasz budowe ? Pozdrawiam Sebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 22.02.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 oj nie wiem , przedemną długa droga papierkowa , dopiero czekam na plan zagospodarowania więc jeszcze duuuużżżo czasu do budowy Gdzie budujesz swojego zgrabnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebi gosc 23.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam Budujemy w Skierniewicach.Ta biurokracja dotycząca pozwoleń i zezwoleń to koszmar i strata czasu a nałazić się trzeba Również czekamy na zezwolenie na budowe. Bez zezwolenia nie dostaniemy kredytu na budowe, ale jestem dobrej mysli. Czekamy na energetyke i musimy zrobić wykop pod studnie a w dalszej części wykop pod szambo. W sobote podpisujemy umowę z wykonawcą.Przedstawił nam kosztorys za postawienie budynku od fundamentu do z więźbą dachową i ogrodzenim działki koszt opiewa na kwote 30 tyś.brutto A jak z Twoja ekipą ? I gdzie Ty budujesz? Ciekawe, czy ktoś przesle nam zdjecia z realizacji bo przeglądając zdjęcia z realizacji na stronie MG Projektu nie widziałem Zgrabnego. Nasz projekt http://www.mgprojekt.com.pl/domki/zgrabnyp/index.php Pozdrawiam Sebi PS. Spytam ogrzewanie będziesz miała z jakiego pieca ? Bo my raczej na eko groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 23.02.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 na razie czekam na wycenę od wykonawcy ,aż się boję .Piec chyba gazowy . Wasz wykonawca zawołał dosyc niską cenę , też bym tak chciała. A co do zdjęć to chyba nie ma co liczyć że ktoś jakieś prześłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebi gosc 23.02.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 To troche biurokracji przed Tobą. Pozdrawiam Sebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi67 23.02.2007 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Witam Megi Również jestem zainteresowany fotkami realizacji Zgrabnego tylko, że z przedsionkiem jak Kropelka ( Witam Cie również ), kupiłem projekt i w kwietniu rozpoczynam budowe. Po rozmowach z biurem projektowym otrzymałem informacje, iż rozkład pomieszczeń w tym budynku jest praktyczny, ponieważ : I - kuchnia jest duża II - pokoje są ustawne III - wejście na piętro nie koliduje z innymi pomieszczeniami ,co powoduje brak ingerencji ( rozglądanie się gości po pokojach ) Ciekaw jestem, czy ktoś postawił taki budynek i czy przesle nam fotki. A Ty kiedy zaczynasz budowe ? Pozdrawiam Sebi Witam! Sebi ten post pisałam jak poszukiwałam projektu. Po burzliwych poszukiwaniach zakupiłam jednak projekt z muratora " na rozdrożu - c 127 ". Ale mimo wszystko życzę wszystkim budującym zgrabnego powodzenia w budowaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebi gosc 26.02.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam Megi Ten projekt, który kupiłaś również jest ciekawy. Ciekawy ma rozstaw pomieszczeń. Również Życzę Ci powodzenia w realizacji. Jak będziesz go stawiać mam nadzieję, że zdjecia zobacze Sebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 29.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 czesc wszystkim!bedziemy wkrotce budowac Zgrabnego z przedsionkiem. Pod Zyrardowem. Jestesmy po papierologii i w trakcie zalatwiania kredytu. Jak dobrze pojdzie zaczniemy w sierpniu. Zdjec (jak tylko beda) nie bedziemy skapic i rowniez jestesmy zainteresowani zdjeciami z waszych budow.wombaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebi gosc 30.07.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Witam Wombaty2 Obecnie jestem po zalaniu stropu na parterze.Jesli chcesz pare zdjec z mojej realizacji to podaj mi swoj adres email.podesle Co pare zdjecPozdrawiamsebi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 30.07.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 sebi to ja też poproszę parę zdjęć [email protected] z góry dziękuję a masz dziennik? Pozdrawiam Kropelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolka.u 05.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 witam wszystkich budujących wymarzony domek.właśnie kończę budowę zgrabnego II. i jestem u kresu wytrzymałosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 05.10.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Witajczemu jesteś u kresu wytrzymałości? teraz to powinnaś sie chyba cieszyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolka.u 11.10.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No tak.Cieszę się .Wiele trudności napotkało nas po drodze. Teraz dzieli nas około 4 miesiace do zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 11.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 a może jakieś zdjęcia ????? masz dziennik bo chętnie bym poczytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolka.u 12.10.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 Przykro mi nie mam dziennika budowy na forum. Zdjęcia wyślę chetnie tylko podaj adres meailowy pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 12.10.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 (edytowane) , Edytowane 31 Maja 2011 przez KROPELKA2 likwidacja konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzonline 21.10.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 my też jesteśmy bardzo zainteresowani Zgrabnym. Czy również możemy prosić o zdjęcia z realizacji na adres [email protected]. Z góry dziękujemy i pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabrowsa 19.11.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 dzonline! wysyłałam wczoraj zdjęcia zgrabnego z przedsionkiem ale niestety przerwało, sprawdź skrzynkę )) Sylwia i Adaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts