Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

poszukuję zdjęć ZGRABNY z mg projekt

Recommended Posts

Witam!

Przeglądając forum zauważyłam , że kilka osób buduje dom wg projektu ZGRABNY II z mgprojekt. Jeżeli ktoś z budujących ma jakieś zdjęcia bardzo prosiłabym o zamieszczenie ich. Bardzo podoba mi się ten projekt i chciałabym się utwierdzić w swojej decyzji. Z góry dziękuję.

• 5 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam Megi

Również jestem zainteresowany fotkami realizacji Zgrabnego tylko, że z przedsionkiem jak Kropelka ( Witam Cie również ), kupiłem projekt i w kwietniu rozpoczynam budowe.

Po rozmowach z biurem projektowym otrzymałem informacje, iż rozkład pomieszczeń w tym budynku jest praktyczny, ponieważ :

I - kuchnia jest duża

II - pokoje są ustawne

III - wejście na piętro nie koliduje z innymi pomieszczeniami ,co powoduje brak ingerencji ( rozglądanie się gości po pokojach )

Ciekaw jestem, czy ktoś postawił taki budynek i czy przesle nam fotki.

A Ty kiedy zaczynasz budowe ?

Pozdrawiam

Sebi :D

Witam

Budujemy w Skierniewicach.Ta biurokracja dotycząca pozwoleń i zezwoleń to koszmar i strata czasu a nałazić się trzeba :evil:

Również czekamy na zezwolenie na budowe.

Bez zezwolenia nie dostaniemy kredytu na budowe, ale jestem dobrej mysli. :D

Czekamy na energetyke i musimy zrobić wykop pod studnie a w dalszej części wykop pod szambo.

W sobote podpisujemy umowę z wykonawcą.Przedstawił nam kosztorys za postawienie budynku od fundamentu do z więźbą dachową i ogrodzenim działki koszt opiewa na kwote 30 tyś.brutto

A jak z Twoja ekipą ? I gdzie Ty budujesz?

Ciekawe, czy ktoś przesle nam zdjecia z realizacji bo przeglądając zdjęcia z realizacji na stronie MG Projektu nie widziałem Zgrabnego.

Nasz projekt

http://www.mgprojekt.com.pl/domki/zgrabnyp/index.php

Pozdrawiam

Sebi

PS. Spytam ogrzewanie będziesz miała z jakiego pieca ? Bo my raczej na eko groszek

Witam Megi

Również jestem zainteresowany fotkami realizacji Zgrabnego tylko, że z przedsionkiem jak Kropelka ( Witam Cie również ), kupiłem projekt i w kwietniu rozpoczynam budowe.

Po rozmowach z biurem projektowym otrzymałem informacje, iż rozkład pomieszczeń w tym budynku jest praktyczny, ponieważ :

I - kuchnia jest duża

II - pokoje są ustawne

III - wejście na piętro nie koliduje z innymi pomieszczeniami ,co powoduje brak ingerencji ( rozglądanie się gości po pokojach )

Ciekaw jestem, czy ktoś postawił taki budynek i czy przesle nam fotki.

A Ty kiedy zaczynasz budowe ?

Pozdrawiam

Sebi :D

Witam!

Sebi ten post pisałam jak poszukiwałam projektu. Po burzliwych poszukiwaniach zakupiłam jednak projekt z muratora " na rozdrożu - c 127 ". Ale mimo wszystko życzę wszystkim budującym zgrabnego powodzenia w budowaniu.

Pozdrawiam.

• 5 months później...
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 5 weeks później...