dzonline 20.11.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 dabrowsa, niestety maila od Ciebie nie mamy na skrzynce. Jak możesz wyślij jeszcze raz, nie możemy się już doczekać zdjęć Waszego domku. PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabrowsa 20.11.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 poszły mamy nadzieję że przydadzą się do przemyśleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabrowsa 20.11.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 wiolka.u & sebi czy mozna liczyć na jakieś fotki Waszych domów:) z wielką chęcia bysmy zobaczyli jak wyglądają...pochwalcie się bo przecież jest czym tak jak pisałam my jesteśmy na etapie więźby dachowej (zgrabnego z przedsionkiem) czekamy... [email protected] wielkie dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi20071963 20.04.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Witam fanów Zgrabnego z przedsionkiem,rozpoczynam budowę tego domku jesienią, jestem jeszcze w trakcie papierologii ale w nowosądeckiem idzie to sprawnie i szybko, projekt jest w/g mnie super, ciekaw jestem jak wygląda domek w rzeczywistości, jeśli mógłby ktoś z Was przesłać zdjęcia z realizacji to będę bardzo wdzięczny pozdrawiamzibi eamil : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena1 01.05.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Zaczęliśmy budowę Zgrabnego z przedsionkiem w marcu 2008 r. Jeżeli ktoś mógłby przesłać mi zdjęcia swojego Zgrabnego, to z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapawel 22.09.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Witamy!! Jesteśmy tu nowi i bardzo liczymy na górę odzewów Mamy ogromne plany i nadzieje na budowę domu ewdług projektu ZGRABNY V. Zwracamy się z prośbą o jakiekolwiek fotografie owego domu. Mieszkamy w okolicach Łodzi, jeśli ktoś realizuje taki projekt prosimy o kontakt Z góry dziękujemy Ania I Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 22.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 prosze bardzo pozdrawiamy wombaty2 z okolic zyrardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniapawel 24.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dziękujkemy bardzo za zdjęcia. Też chcileibyśmy być na tym etapie budowy co państwo. Niestey wszystko jeszcze przed nami . Planujemy rozpoczęcie dopiero w przyszłym roku.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 24.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 zyczymy duzo sily i samozaparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.sledzinska 23.02.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Planujemy budowę domku "Zgrabny z lukarnami" o pow ok 112 m2Jeśli ktoś budował lub buduje go bylibyśmy wdzięczni za wszelkie spostrzeżenia na jego temat np. czy miejsca w nim dość czy pokoje są ustawne i bardzo ważne czy nie przeszkadza brak wiatrołapu( nad doprojektowaniem którego zastanawiamy się). Dodam, że wejście do domu planowane jest od wschodu.Jeśli macie jakieś zdjęcia z realizacji będziemy zobowiązani. wdzięczni będziemy także za wszelkie informacje dotyczące budowy innego projektu zgrabnego - projekt wydaje się być interesujący nasz adres e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gol 10.03.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 http://images49.fotosik.pl/80/fed28ff0c430b4b1.jpg Zgrabny w wersji podstawowej. Budowa zakończona w 2008 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 12.04.2010 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Na początek chciałbym powitać wszystkich forumowiczów. Właśnie jestem na etapie wyboru projektu, przez długi czas zdecydowany byłem na projekt AGATKA z HB STUDIO lecz zbyt dużo zmian trzeba by było wprowadzic w projekcie żeby był perfekt. Projekt ZGRABNY V ma wszystko co chcieliśmy zmienic w AGATCE, więc na dzien dzisiejszy wybór jest jeden -ZGRABNY V. Szkoda że realizowanych projektów jest tak niewiele i zdjęć ZGRABNEGO jest jak na lekarstwo ( Projekt Agatka jest chyba najcześciej wybieranym projektem w kraju a zatem zdjęc jest bardzo dużo) jeśli znacie jakieś dzienniki prowadzone w internecie lub posiadacie jakieś fociaki z realizacji dajcie znac na maila - [email protected] . Z góry dziękuje i POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vip42 10.02.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 (edytowane) Kiedyś szukałem fotek z realizacji ZGRABNEGO Z PRZEDSIONKIEM firmy MG PROJEKT. Nigdzie nie mogłem znaleźć takich fotek aż do dziś. Zatem chce się podzielić znaleziskiem z innymi chętnymi.zgrabny z przedsionkiem zgrabny mój pomysł na zmiany Edytowane 10 Lutego 2011 przez vip42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 27.02.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 wowcóż za zmiana!!pokój<=>kuchnia u nas spokojniej - głównie to przeniesienie kotłowni na tył garażu i duzy taras a tak praktycznie bez zmian.No i niestety podobnie jak Wam, nam też nie udało sie odszukac fotek wykonania tego projektu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 27.02.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) http://www.mybudujemy.pl/?module=photo&user_id=3257673398322729380&photo_id=6122 niestety to jeścio nie nasz etap Edytowane 27 Lutego 2011 przez siwy lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 14.06.2011 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 witam u nas stropy zalane na górze UWAGA na błędy przy oknach - info w innym poscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzia2011 17.09.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 witam, mam prośbę.. poszukuję zdjęć z realizacji budowy domu Zgrabny, mogą być również zdjęcia z ukończonej budowy, podaje adres email [email protected] z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts