Manolowski 08.01.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 W tamem roku umowiłem się z ekipą na rozpoczęcie prac w kwietniu w ten roku ale pozostawili mi w powietrzu. Czy ktoś może mi polecać ekipa godna zaufanie? wykonanie najlepiej pod klucz ale może być też na stan surowe. Jest mi bardzo potrzebne i nie mogę czekać na kolejne rok. Z góry dziękuję za pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eastbud 11.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 polecam siebie:)m2 pow uzytkowej za stan surowy z więźbą - 270 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 polecam siebie:) m2 pow uzytkowej za stan surowy z więźbą - 270 zł To cena bez względu na wielkość domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eastbud 11.01.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 fakt..nie dodalem ze za m2 pow uzytkowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts