Krupiarz 08.01.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam, Wkrótce będę potrzebował nawiązać współpracę z kimś kto ułoży mi podłogę z desek modrzewiowych na legarach. Jeżeli macie namiary na dobrych wykonawców, którzy wykonają pracę w rozsądnych cenach, prosze o podanie namiarów. Chodzi mi o kompleksowe wykonanie podłogi, tj. ułożenie legarów, desek (pióro-wypust), ułożenie listew przyściennych, cyklinowanie, malowanie. Będę wdzięczny również za podanie orientacyjnych cen wykonania podłóg na legarach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 08.01.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Pamiętaj o prawidlowej wentylacji przestrzeni pod deskami. W przeciwnym razie grzyb murowany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyklon 08.01.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam!Ja liczę w ten sposób:- ułożenie (z legarami,folią,wełną) 16zł/m2-cyklinowanie+lakierowanie z moimi lakierami 27zł/m2-montaż listew 3zł/mb Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mstrogow 10.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 wszystko zalezy od powierzchni ,kto dostarcza materiał ,termin itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 08.02.2007 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Podciągam. Do położenia ok. 140 m2 podłogi. Termin koniec kwietnia - początek maja. Proszę o oferty/namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts