Mufinek 08.01.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 hmmm pytanie czy to znużenie zimowe, jesienne przesilenie czy cholera jasna wie. NIC mi sienie chce, nie chce mi się pracować, nie chce mi siesptrzątać, nie chce mi sie gotować, nie chce mi się spotykać ze znajomymi, ciężko mnie wyciągnać na spacer, do kina, nawet zakupy mnie nie rajcują w sensie takim, że mogłabym kupić sobie coś dla siebie na popraw humoru, nawet na seks nie mam ochotę, a partner tak zalotnie próbuje mnie nakusić na małe figielki...co mi jest??? POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ja Ci moge odpowiedzieć, ze załozyłam identyczny wątek tezmi się nic nie chce..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.01.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ...moze powinnaś z kobietą albo skupic sie na budowie dzidy bojowej aczkolwiek http://kocia.drzemka.chacha.pl/ temu sie tez nic nie chce wiec moze to normalne o tym czasie ... a tak woogle- to jedz na kolonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Włos mi wpadł do roboty i wszystko obrzydził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 08.01.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ...moze powinnaś z kobietą albo skupic sie na budowie dzidy bojowej aczkolwiek http://kocia.drzemka.chacha.pl/ temu sie tez nic nie chce wiec moze to normalne o tym czasie ... a tak woogle- to jedz na kolonie hmmm z kobietą powiadasz? A niby co z tą kobietą? Na spacer czy do kina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.01.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ...moze powinnaś z kobietą albo skupic sie na budowie dzidy bojowej aczkolwiek http://kocia.drzemka.chacha.pl/ temu sie tez nic nie chce wiec moze to normalne o tym czasie ... a tak woogle- to jedz na kolonie hmmm z kobietą powiadasz? A niby co z tą kobietą? Na spacer czy do kina? Budowanie dzidy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Włos mi wpadł do roboty i wszystko obrzydził... mnie - dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.01.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 michal_m rozumiem że to był czyiś włos....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 08.01.2007 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 michal_m rozumiem że to był czyiś włos....? Hmmm... z własnym prościej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.01.2007 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Włos mi wpadł do roboty i wszystko obrzydził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 08.01.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Mi się nawet pisać nie chce. Od dwóch tygodni nawet nie udzielam się na forum. Wiadomo-Świeta, Sylwester, a teraz mi się nie chce i nie mam na to wytłumaczenia. Nawet jak ksiądz przyszedł, to nie posprzątałam bo mi się nie chciało...O przepraszam- kurze ze stołu wytarłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.01.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 ... Nawet jak ksiądz przyszedł, to nie posprzątałam bo mi się nie chciało......: No nie no to to już przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 nuda i dłużyzna jak w polskim filmie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.01.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 a ja przeczytałam mężowi Wasze posty. Co by wiedział, że to znużenie to nie tylko u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 nuda .....Panie ...nuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.01.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Nic sie nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 a o to poniżej napiszę jak mi się bardzo cokoliwiek chce. ........................................................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 09.01.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ja też mam tak samo U mnie to chyba z powodu braku słońca. Chcę już do lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Chcę już do lata był Franek Do-lata ......tego Ci brakuje ? może Franek by coś znów rozpętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 09.01.2007 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 aaaaaaaaaleeeeeeeee rozjaaaaaaaaazd uuuuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts