Anna K. 09.01.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ... Nawet jak ksiądz przyszedł, to nie posprzątałam bo mi się nie chciało......: No nie no to to już przegięcie Nie było tak źle-dwa dni wcześniej córka odkurzyła mieszkanie.(bo mi się nie chcialo. ) tak więc ksiądz zastał czyste mieszkanie, ale nie tak do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.01.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 kurze ze stołu wytarłam. Ja tam kur nie trzymam, a już zwłaszcza na stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 09.01.2007 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Do mnie jutro przyjdzie ksiądz ... chyba nie zdążę poodkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 09.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 kurze ze stołu wytarłam. Ja tam kur nie trzymam, a już zwłaszcza na stole Ja też nie trzymam na stole, ale jedna z kuchni uciekła i co miałam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ja tam sobie podlewam choinke i patrze prze okno na nieosnieżone pola i palące się przez cały dzień lampki na balkonie i na bocianie gniazdo na kominie i na zmieniającego opony sasiada z zimowych na letnie bo szkoda bieżnika.A potem ide spokojnie do pracy na 19.00 w króykim rekawie bo za oknem 15 stc. acha i taka mnię melancholia wziełła ,że zaraz usne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.01.2007 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 W ramach szukania lata jutro wybieram się do solarium i na basen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.01.2007 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 W ramach szukania lata jutro wybieram się do solarium i na basen mogem Ci towarzyszyć ... a potem se pójdziemy pooglądać hodowle drobiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.01.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ... NIC mi sienie chce, nie chce mi się pracować, nie chce mi siesptrzątać, nie chce mi sie gotować, ... Wiesz z tym sprzątaniem to mam tak od urodzenia. Da się z tym żyć A poważnie, zacznij się uczyć jeździć na koniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 wierzchem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 09.01.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 wierzchem? A można inaczej? A poważnie, to napisałem żeby się zacząć "uczyć jeździć". Przecież o seksie bym tego nie napisał . A tak zupełnie poważnie - jazda konna naprawdę pomaga na takie nastroje. Ciężko się może zmusić, ale jeśli nie próbowaliście, a macie kilka zbędnych złotych (kto ma - no powiedzmy - kilka złotych bez których przeżyjecie) to warto. Wydaje mi się nawet że dla dziewczyn to jest przyjemiejsze doświadczenie. Ale faceci też znajdą coś dla siebie - młode, ładne, rozgrzane jazdą, dziewczyny w obcisłych spodniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts