Mufinek 08.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Gdzieś przeczytałam, ze rozmiar nie ma znaczenia? A może jednak ma? Jak uważacie? I nie chodzi mi o .... no wiecie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 08.01.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Mufinek doprecyzuj bo intrygująco to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 08.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 To pewnie -O dwóch takichco ukradli Polskę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Rozmiar ma znaczeni - czasem może się okazać, że szafka nie pasuje do umywalki albo bateria nie włazi w dziurę - znaczy się otwór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 08.01.2007 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Nie sprecyzuję, bo ciekawi mnie jak się komu kojarzy słowo "ROZMIAR" Mnie np. kojarzy się z rozmiarem garderoby kiedyś było 36 a teraz jest 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 08.01.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Rozmiar ma znaczeni - czasem może się okazać, że szafka nie pasuje do umywalki albo bateria nie włazi w dziurę - znaczy się otwór... zawsze można popchnąć np kolanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Rozmiar ma znaczeni - czasem może się okazać, że szafka nie pasuje do umywalki albo bateria nie włazi w dziurę - znaczy się otwór... zawsze można popchnąć np kolanem To jest to co lubię najbardziej - popychanie kolanem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 08.01.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Rozmiar ma znaczeni - czasem może się okazać, że szafka nie pasuje do umywalki albo bateria nie włazi w dziurę - znaczy się otwór... zawsze można popchnąć np kolanem To jest to co lubię najbardziej - popychanie kolanem :) Nigdy nie probowałam kolanem, a co do popychania to trzeba uważac by nie wyszło u sąsiada (dla tych co mieszkają w bloku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.01.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 "ROZMIAR" mnie sie kojarzy z rozmiarem butów, zawsze mam problem, nigdy nie moge kupić takich które mnie sie podobają tylko takie jakie są nawet pchnięcie kolanem nie pomaga a mówi się jakie buty taki rozmiar .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 "ROZMIAR" mnie sie kojarzy z rozmiarem butów, zawsze mam problem, nigdy nie moge kupić takich które mnie sie podobają tylko takie jakie są nawet pchnięcie kolanem nie pomaga a mówi się jakie buty taki rozmiar .... jak mniemam robisz buty na zamówienie, bo takich rozmiarów nie produkują - no to o resztę garderoby nie zapytam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 08.01.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 "ROZMIAR" mnie sie kojarzy z rozmiarem butów, zawsze mam problem, nigdy nie moge kupić takich które mnie sie podobają tylko takie jakie są nawet pchnięcie kolanem nie pomaga a mówi się jakie buty taki rozmiar .... jak mniemam robisz buty na zamówienie, bo takich rozmiarów nie produkują - no to o resztę garderoby nie zapytam :) WOW to z Ciebie chłop jak dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.01.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 to z Ciebie chłop jak dąb No moze nie taki dąb, ale chłop sporawy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 To o który konkretnie ci rozmiar chodzi??? Dużo ich, a wiele ma znaczenie jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.01.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Nefer napisała jak mniemam robisz buty na zamówienie, bo takich rozmiarów nie produkują - no to o resztę garderoby nie zapytam Nie jeszcze tak stopa nie urosła, rozmiar jaki noszę to 48 troszkę duży ale jeszcze da sie dostać, szkoda tylko ze na moja nóżkę jak już są buty to zawsze tyle kasy kosztują że normalny gość kilka par sobie kupi co się jednak dziwić, wiecej materiału idzie to i kasa większa zresztą prawie wszystko jest droższe, jednym słowem w firmowych ciuchach muszę chodzić bo masowa produkcja nie dla mnie. Syn ma ten sam problem PO TATUSIU TO MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 08.01.2007 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Nefer napisała jak mniemam robisz buty na zamówienie, bo takich rozmiarów nie produkują - no to o resztę garderoby nie zapytam Nie jeszcze tak stopa nie urosła, rozmiar jaki noszę to 48 troszkę duży ale jeszcze da sie dostać, szkoda tylko ze na moja nóżkę jak już są buty to zawsze tyle kasy kosztują że normalny gość kilka par sobie kupi co się jednak dziwić, wiecej materiału idzie to i kasa większa zresztą prawie wszystko jest droższe, jednym słowem w firmowych ciuchach muszę chodzić bo masowa produkcja nie dla mnie. Syn ma ten sam problem PO TATUSIU TO MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.01.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 kazdy rozmiar ma znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.01.2007 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Nie chodzi o to, żeby był duży.Chodzi o to, żeby był figlarny. Myślę oczywiście o psie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 08.01.2007 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Wieksze znaczenie ma rozmiar przy ubieraniu , przy rozbieraniu tylko tak z grubsza sie liczy. A jak sie juz ubieramy to lepiej miec cos o numer za duze niz o pol numeru za male.Rozmiar rozmiarowi nie zawsze jest rowny dlatego warto znac tez wymiar/y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts