niktspecjalny 08.01.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Na goraco mówie bo zadzwoniła do mnie pani konsultantka ze skok i zaprosiła na rozmowe.co radzicie?Co myślicie o skok-ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Oblicz sobie :) : http://www.skokstefczyka.pl/htm/index.php?id=73&p=2&s=20# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Wysokość oprocentowania z podanego zakresu oraz pozostałych parametrów pożyczki ustalana jest indywidualnie po przedłożeniu wszystkich wymaganych dokumentów w Oddziale SKOK Stefczyka. A ja bym wolała wiedzieć wcześniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 08.01.2007 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Wysokość oprocentowania z podanego zakresu oraz pozostałych parametrów pożyczki ustalana jest indywidualnie po przedłożeniu wszystkich wymaganych dokumentów w Oddziale SKOK Stefczyka. A ja bym wolała wiedzieć wcześniej ... Masz racje ja też. Chodzi mi ogólnie czy skok stanowi jakas konkurencje na rynku kredytowym.Ide z Gosia jutro na rozmowe i nie wiem co mam myslec o skok-u.Wyliczyłem dzieki ale nic mi to nie mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.01.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Wysokość oprocentowania z podanego zakresu oraz pozostałych parametrów pożyczki ustalana jest indywidualnie po przedłożeniu wszystkich wymaganych dokumentów w Oddziale SKOK Stefczyka. A ja bym wolała wiedzieć wcześniej ... Masz racje ja też. Chodzi mi ogólnie czy skok stanowi jakas konkurencje na rynku kredytowym.Ide z Gosia jutro na rozmowe i nie wiem co mam myslec o skok-u.Wyliczyłem dzieki ale nic mi to nie mówi. Iść można - zobaczyć można. ALe czy to konkurencja ? Nie wiem. Nie budzą mojego zaufania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 08.01.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Jestem członkiem SKOK-u i czasami klientem, ale jeśli już, to tylko lokaty, nigdy kredyt. Oprocentowanie lokat, było wysokie (pokrywało odsetki kredytu w innym banku- gdyby nie podatek Belki) i takież oprocentowanie kredytów. Ne jestem w tej chwili na bieżąco, ale chyba nie za wiele się tam zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2007 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Jestem członkiem SKOK-u i czasami klientem, ale jeśli już, to tylko lokaty, nigdy kredyt. Oprocentowanie lokat, było wysokie (pokrywało odsetki kredytu w innym banku- gdyby nie podatek Belki) i takież oprocentowanie kredytów. Ne jestem w tej chwili na bieżąco, ale chyba nie za wiele się tam zmieniło Powiedz dlaczego kre.hipot. w skok-u na nie czy nawet nigdy?. a co się zmieniło ?Przeciez kredyty uruchomiły skoki dopiero w tamtym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts