Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających w 2007 i 2008 :) Szczecin i okolice

Małgolinka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich,

Małgolinka daj znać jak poszło u architekta.

Witam :)

U architekta poszło gładko :D przedstawiliśmy wszystkie zmiany, architekt zanotował i zabrał się do pracy... teraz czekamy na mapę i rozstrzygnięcie kwestii wodociągów, w międzyczasie zrobimy jeszcze badania geologiczne 8) .. a jutro, tzn. dzisiaj :lol: spotykamy się z pierwszym kandydatem na stan surowy ... czyli casting na ekipy budowlane rozpoczęty :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

Witam wszystkich,

Małgolinka daj znać jak poszło u architekta.

Witam :)

U architekta poszło gładko :D przedstawiliśmy wszystkie zmiany, architekt zanotował i zabrał się do pracy... teraz czekamy na mapę i rozstrzygnięcie kwestii wodociągów, w międzyczasie zrobimy jeszcze badania geologiczne 8) .. a jutro, tzn. dzisiaj :lol: spotykamy się z pierwszym kandydatem na stan surowy ... czyli casting na ekipy budowlane rozpoczęty :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam

No to super!

My chyba we wtorek przekażemy ostateczna wersję domu jaką ma zrobić architekt.

Widzę, że też powinniśmy rozpocząć nabór wykonawców. Skąd czerpiecie informację o ew. wykonawcach, z których potem wybierzecie tych jedynych?

Witam,

jako żółtodzioby budowlane chętnie dołączymy do grupy :D . Nasze nowe gniazdko będzie w Rurzycy, traktujemy to miejsce jako okolice Szczecina, mamy nadzieję, że tu pasujemy, co?

Pozdrawiamy

K&J

Jasne, że tak!

Ja mam nadzieję być w przyszłości mieszkańcem Klinisk - więc my juz prawie sąsiedzi :-)

PS. Na jakim etapie budowania jesteście?

Witam,

jako żółtodzioby budowlane chętnie dołączymy do grupy :D . Nasze nowe gniazdko będzie w Rurzycy, traktujemy to miejsce jako okolice Szczecina, mamy nadzieję, że tu pasujemy, co?

Pozdrawiamy

K&J

Jasne, że tak!

Ja mam nadzieję być w przyszłości mieszkańcem Klinisk - więc my juz prawie sąsiedzi :-)

PS. Na jakim etapie budowania jesteście?

Wobec tego witamy sąsiadów!

Odebraliśmy właśnie pozwolenie na budowę, przed nami załatwienie kredytu, no i zaczynamy się rozglądać za ekipą i kierownikiem...