qqrq5 03.07.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 u nas tez juz PnB w toku 7dni maja sasiedzi na odwołanie jak do konca tyg nie bedzie miał nikt zastrzezen w pon mamy jechac po odbior jedziemy sami bo poczta czasami nawala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.07.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Witam No to gratulacje dla odbierajacych PnB. Nasze pozwolenie juz niedlugo bedzie zlozone. Milego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 03.07.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Super dziewczyny!!! A ile czekalyscie na PnB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 03.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 ja swoje złozyłam 18maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Super dziewczyny!!! A ile czekalyscie na PnB? Data złożenia w Starostwie kompletu dokumentów 07.05.2007 r. Data wydania PnB 03.07.2007 r. ___________ Pzdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 04.07.2007 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam Aleksandra gratuluję !!!! A my wczoraj odebraliśmy dziennik, zgłosiliśmy rozpoczęcie robót i kupiliśmy materiały na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 04.07.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam wszystkich to i ja moze zostane przyjety jestem jeszcze na etapie dzialki ale moze sie uda w tym roku wbic szpadel dzialka okolice kobylanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 04.07.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madaszka 04.07.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Doplynelam do komputera Witam wszystkich szczesliwyvch (tu:Aleksandra ) i tych dolaczajacych do grupy (tu: Artuross ) i oczywiscie wszystkich pozostalych Aleksandra a w ktorym to Starostwie tyle czekalas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.07.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka gratulacje Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.07.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Wszystkim dziękuję za gratulacje. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Aleksandra a w ktorym to Starostwie tyle czekalas Starostwo w Policach. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam wszystkich to i ja moze zostane przyjety jestem jeszcze na etapie dzialki ale moze sie uda w tym roku wbic szpadel dzialka okolice kobylanki Hejka! ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 04.07.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam A my wczoraj odebraliśmy dziennik, zgłosiliśmy rozpoczęcie robót i kupiliśmy materiały na ściany To będę Cię gonić. Kiedy ruszacie? ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 04.07.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Mamy zamiar ruszyć ok 20 lipca ale jak wyjdzie to zobaczymy Walczymy jeszcze z drogą a raczej jej brakiem Może macie namiary na kogoś kto chce się pozbyć gruzu najlepiej ceglanego z rozbiórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M3 04.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witam w środę! Mam PnB!!! Tak długo czekałam, że teraz nie mogę w to uwierzyć. Teraz tylko uprawomocnienie i ruszam. Nie mogę się doczekać. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Gratulacje!!! No, to teraz się zacznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra M05a 05.07.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Mamy zamiar ruszyć ok 20 lipca ale jak wyjdzie to zobaczymy Walczymy jeszcze z drogą a raczej jej brakiem Może macie namiary na kogoś kto chce się pozbyć gruzu najlepiej ceglanego z rozbiórki Niestety nikogo nie znam. U mnie też kiepsko z drogą i na razie nie ma sensu nic w tym kierunku działać, bo będzie robiona woda, kanaliza i gaz, więc i tak by rozkopali. ____________ Pozdrowionka Aleksandra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts