levior 17.05.2007 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 hej, myslalem, ze zrezygnowalas juz z forum u nas fundamenty tez juz sa ready tak za tydzien wezmiemy sie za sciany. gdzie budujecie? pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewela_ 17.05.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 hej, myslalem, ze zrezygnowalas juz z forum u nas fundamenty tez juz sa ready tak za tydzien wezmiemy sie za sciany. gdzie budujecie? pozdr pawel Czyli idziemy łeb w łeb My budujemy sie w Wojcieszynie kolo Starych Babic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 17.05.2007 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 fajnie ze zaczelas zagladc bo mialas niezla przerwe moze jeszcze ktos sie zainteresowal makiem i dolaczy czym kryjesz dach? jakie wyceny? my zmienilismy w projekcie wnetrz nieco wiecej szczegolow ... jak chcesz to detale sa w stopce my budujemy w michalow-grabina gm. nieporet pozdr pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewela_ 18.05.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 fajnie ze zaczelas zagladc bo mialas niezla przerwe moze jeszcze ktos sie zainteresowal makiem i dolaczy czym kryjesz dach? jakie wyceny? my zmienilismy w projekcie wnetrz nieco wiecej szczegolow ... jak chcesz to detale sa w stopce my budujemy w michalow-grabina gm. nieporet pozdr pawel Chyba za duzo osob nie buduje wg tego projektu. Jak ja go kupowalam w drugiej polowie zeszlego roku - byl on dopiero w fazie koncepcji. Dach kryjemy Robenem średzka falista plus w kolorze antracytowym. Zamowilismy dachowke, ekipe tez mamy juz zamowiona - za wszystko razem z pelnym deskowaniem wyszlo ok 50 tys zl (wycene mam w domu i dokladnie nie pamietam). Robota za stan surowy z wiezba kosztuje nas 37 tys zl. A jaka bedzie kolorystyka Twojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 18.05.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 hej, ja dach euronitem/brassem betonowym ... full za 37 000 zl. kolorystyka dach - grafit okna - orzech elewacja - ... braz cos takiego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fae25ccc544f0fa5.html wizualizacje robila nasza architekt acha u nas robocizna za stan surowy z wiezba 27 000 zl. ekipe umawialem na poczatku roku. pozdr pawel[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewela_ 28.05.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 hej, ja dach euronitem/brassem betonowym ... full za 37 000 zl. kolorystyka dach - grafit okna - orzech elewacja - ... braz cos takiego http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fae25ccc544f0fa5.html wizualizacje robila nasza architekt acha u nas robocizna za stan surowy z wiezba 27 000 zl. ekipe umawialem na poczatku roku. pozdr pawel[/url] U nas koncza lac wience Sciany zaczeli stawiac w poniedzialek zeszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilak 31.07.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witam!Również jestem zainteresowana tym projektem! Powedzcie jak idzie budowa! Czy robiliście kosztorys do tego projektu? Na ile wyceniono wam ten dom? Może umieścilibyście jakieś fotki z Waszych budów! Chetnie zobaczę! czy macie jakies problemy z budową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levior 02.08.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 wszystko jak narazie OK podaj maila tu lub na PW to podesle Ci fotki skad jestes? pozdr p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilak 06.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam!Dzięki za odzew. Podaję maila: [email protected]. Jestem z Legnicy i chcę się budować w tych okolicach. Chętnie sie dowiem coś więcej na temat tego projektu. Jakie koszty, problemy itp. PozdrawiamLilak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts