Natka.sm 22.04.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Prześlicznie !! tak cieplutko , bardzo naprawde bardzo ładnie cały czas sie waham nad ta kuchnią z ikeii ale teraz juz chyba nie mam wątpliwości jeśt extra ech ach kiedy ja tak sobie poszaleje Gratulacje kolejny raz , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilaer 28.04.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam, tak sobie zaglądam tu i tam, więc wpadłam. Podglądałam forum od jakiegoś roku a teraz legalnie i oficjalnie Piękne są białe meble bardzo, ale co z utrzymaniem nieskazitelnego wyglądu ? Masz z tym problem czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 29.04.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 cieszę się,że trafiłam na Twój dziennik.Szczerze mówiąc wątpiłam,czy znajdę na muratorze wnętrza w moim stylu.A tutaj taka niespodzianka.U nas szykuje sie bliźniacze wnętrze.Aha i tez jestem chustowa mamą tylko syn już za ciężki sie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_i_wojtek 29.04.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mamamatinka można by powiedzieć parafrazując „po kuchni do kłębka”, bo zobaczyłam Twoją kuchnię w innym wątku i tak mi się spodobała, że postanowiłam zobaczyć więcej. Bardzo, bardzo ładnie już masz a pewnie z czasem będzie jeszcze piękniej. Będę podglądać Twoje dalsze domowe działania wnętrzarskie, oczywiście jeżeli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 29.04.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 no cieszę się bardzo że wam się podoba, mąż właśnie montuje mi półeczki (takie otwarte) w kuchni więc wkrótce pokażę efekt z półeczkami nie mam niestety za bardzo czasu robić fotek nie mówiąc o wstawianiu na forum martu, mój maluch też już trochę ciężki na chustę a poza tym elastyka mam i mam wrażenie że już za ciepło by mu było. Szukam właśnie intensywnie niani i jestem lekko podłamana..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 30.04.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 dzięki przepięknej kuchni znalazłam Twój dziennik masz naprawdę cudownie urządzony dom, całość tworzy spojną całość czy pozwolisz ze powklejam sobie twoje zdjęcia jako inspiracje do moich notatek wszystkie Twoje inspiracje mam w swoich zbiorach, poprostu tez kocham angielski styl co najwazniejszy widzę ze tez jestes chustomamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 30.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 martu, mój maluch też już trochę ciężki na chustę a poza tym elastyka mam i mam wrażenie że już za ciepło by mu było. Szukam właśnie intensywnie niani i jestem lekko podłamana..... mój ma rok i 7 miesięcy:)a ja nadal nie opanowałam plecaczków.Zresztą jest wyjątkowo ciężki i sobie od paru miesięcy juz darowałam.POwodzenia w chustowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 30.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 elastyki to raczej dla małych dzieci niby napisane jest ze do 12kg, ale sprężynje juz przy 8kg moj wazy ponad 12kg i tkana chusta daje radę nawet na brzuchu plecaczków do dzisiaj nie umiem, mam wrazenie ze zaraz mi dziecko wypadnie polecam Mei Tai dla siedzących szkrabób my sie przesiedlismy własnie z Nati do MT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 30.04.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no mój jeszcze 7 miesięcy nie ma ale owszem jakieś 8,5 kg a poza tym to spokojny gość i nawet w ikei wytrzymuje dośc długo w wózku więc ostatnio mniej się chustujemy, ale i tak chusta bardzo nam się przydawała i pewnie przyda. pozdrawiam wszystkie chustomamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 30.04.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 no mój jeszcze 7 miesięcy nie ma ale owszem jakieś 8,5 kg a poza tym to spokojny gość i nawet w ikei wytrzymuje dośc długo w wózku więc ostatnio mniej się chustujemy, ale i tak chusta bardzo nam się przydawała i pewnie przyda. pozdrawiam wszystkie chustomamy hehe chustowo się zrobiło.Ja od razu nosiłam w tkanej.Także w Mt,manduce i ze 2 razy w pouchu,ale mam źle dobrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 01.05.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 piękny domek:) gratuluje spojnosci stylistycznej i slicznych wtnętrz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 01.05.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dopisuję się, bo bardzo podoba mi się domek. KUCHNIA super i łazienka i łóżko w sypialni - no fajnie to Wam wyszło. Moją rodzinkę też czeka niebawem przeprowadzka i mam stres czy ze wszyskim zdążymy na czas. Też mam niemowlaka + 2 starsze córki więc roboty mnóstwo. budowa mnie już wykańcza i często nie mam już siły cieszyć się, że jesteśmy na ostatniej prostej - ale Twoje ostatnie wpisy w dzienniku b.podniosły mnie na duchu. Wiem, że gonitwa budowlana wkrótce się skończy i wreszcie odpoczniemy. Jeszcze raz gratuluję Wam - kawał solidnej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 01.05.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witaj, podobnie jak ty wybrałam taki sam model mebelków z Ikeii. I tu mam pytanie i prośbę od wścibskiego Wumila męża mego. Pytanie: co to za urocze płytki masz po między szafkami? A prośba jest o zdjęcie twojego bufetu - półwyspu od strony kuchni??? Co daliście na tył szafek???? My się zmagamy właśnie z tym problempozdrawiamTosieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 02.05.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 łóżko w sypialni - no własnie wiem ze to Ikea, ale jaki model?? dobrze sie spisuje ?? lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manissan 04.05.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Właśnie takiej szukamy, jednak ceny są przerażające. Czy można wiedzieć jakiego rzędu kwota to jest? Chociaż widełki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 05.05.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 witaj Ewa mam do ciebie pytanie jakie ty masz listwy przypodłogowe bo bardzo ładnie wyglądają i mam do ciebie prośbę napisz mi prosze jakich wymiarów jest twoja spiżarka , z tego co pamiętam w Natalce nie było jej wcale więc tak z ciekawości chiałabym wiedzieć ile z kuchni uciełaś , u mnie kuchni ma prawie 17m i tez chciałabym właśnie tak sobie zrobić wzdłuż kuchni spiżarke ale mąz uznał że za dużo z kuchni bym zabrała a przeciez chciałam mieć dużą kuchnie pozdrawiam i czekamy na zdjęcia o i możesz nawet w środku w spiżarce jakies zrobić byłabym wdzięczna a jak przestaniesz karmić to przywioze winko no chyba że już nie karmisz to daj znać !! i jeszcze jedno czy masz w spiżarce okienko ? Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 07.05.2009 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 witam wszystkich!!! przepraszam za opóźnienie w odpowiadaniu na pytania, od paru dni mam nianię więc siedzę nad robotą zawodową, i jak zwykle czasu brakkkkkk. no ale lecę po kolei: natka: listwy przypodłogowe firmy orac (mają strone) są z takiego twardego styroduru czy jak to nazwać, będą jeszcze malowane (tylko kiedy??? ) zapisałam sobie co by zrobić zdjęcia spiżarki w środku (łatwe to nie bedzie bez szerokokątnego obeiktywu) i wyspy id tyłu. Co do spiżarki nam architekt adaptujący narysował ją głęboką na 150 (czyli tyle plus ścianka miało zejść z szerokości kuchni), myśmy to troszkę zmniejszyli i chyba jest jakieś nie całe 140, regały w spiżarce mamy tak poustawiane, że spokojnie jest miejsce i na poruszanie się i na przechowywanie. spiżarka to nieoceniona sprawa:) polecam z całego serca. a co do kuchni i obaw męża, nie wiem z jak dużej kuchni będziecie się wyprowadzać, my z niewielkiego może 8m kw aneksu kuchennego w bloku więc teraz nasza 11-czy 12 metrowa kuchnia wydaje mi się ogromna..... nawet w szufladzie koło wyspy zrobiłam sobie drugą półkę na sztućce bo głównie kroję i przygotowuję na wyspie i nie chce mi się co chwile na drugą stronę kuchniiec po łyżkę czy nóż, więc jak na nasze potrzeby kuchnia jest duża mimo spiżarki, my nie chceliśmy głębszej spiżarki głównie ze względu na szerokość przejścia koło wyspy (półwyspu właściwie). karmię jeszcze ale lampką winka nie pogardzę , w spiżarce okna ani ogrzewania nie ma i faktyczne jak drzwi się zamyka to jest tam chłodniej z czego się cieszę. manissan, nie wiem za bardzo o co pytasz??? widełki cenowe ale czego?? qqrq5 łóżko to hemnes biały znajdziesz bez problemu na stronie ikei tosinek, kafelki w kuchni to cerkolor białe matowe 10x 10 cena ok. 60 zł za metr, do tego są takie wykańczające cygara. zdjęcie wyspy zrobię, nei bardzo jarzę o co ci chodzi z tyłem szafek???? jakich szafek i jakim tyłem? u nas półwysep zachodzi częściwo na szafkę stojącą 60, która jest po prostu najzwyklejszą szafką tylko bez frontu. Zrobię zdięcie to zobaczysz, a ty sprecuzyj o co ci chodzi bo nie bardzo rozumiem. dominika no wiesz z tym odpoczywnaiem to nie wiem..... u nas jest trochę tak, że ja już mieszkam a mąż wciąż buduje ) ale nie martw się, wiem że ta ostatnia prosta jest naprawdę trudna, ale przecież to nie bułka z masłem, to własny dom!! duża sprawa! dobra biorę się za robotę, bo kredyt to też duża sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 07.05.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 dzięki za odpowiedż my w tej chwili też mamy dużą kuchnie ale tak naprawde nie wiem ile ma metrów , spiżarke jak najbardziej chce mieć na dodatek będe miała w przejściu między garażem a domem pom gospodarcze i tam równiez będzie takiej troche spiżarki głównie z zamrażalką , cały czas zastanawiam sie czyu nie robic jednak jakiegoś małego okienka w tej spiżarce wydaje mi się że tak byłoby chyba jeszce lepiej ale to jeszcze zobaczymy a na oglądanie spiżarki i lampke wina kto wie może kiedys wpadniemy przy okazji wizyty na basenie w Lędzinach w każdym razie dziękuje bardzo pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 11.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Sliczna kuchnia. Też planuję taką Jak ci się ją użytkuje? Bo opinie na forum były podzielone jeśli chodzi o jakość tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 11.05.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 użytkuje się bardzo dobrze, szafki z ikei zawsze masz te same - factum, w tym są zawiasy i inne elementy które mają właśnie znaczenie dla użytkowania, stat to tylko fronty, one głównie mają wyglądać tak a nie inaczej. wiadomo, że scavolini to to nie jest, czy inna jakaś super technologia za 200.000 zł, ale generalnie ja na nic nie narzekam, sprawuje się bardzo dobrze pozdrowionka, zaraz szukam kabla do aparatu bo zrobiłam zamówione zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts