mamamatinka 26.05.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 a witam dzięki za wyciągnięcie dziennika z czeluści, faktycznie rzadko t zaglądam, bo mieszkanie i cieszenie się własnym domem jest fajniejsze niż pisania dziennika budowlanego który z resztą już niby oficjalnie zamknęłam..... cieszę, że dom się podoba, od tych zdjęć które są na muratorze już sporo się zmieniło, może zmobilizujesz mnie do wsadzenia nowszych postaram się. nea - a propos wanny - mam już inną, tamtą sprzedałam, kupiłam mniejszą i ładniejszą kakusek - pozdrowienia!!!!! no i w ogóle wszystkich pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nickmoni 09.06.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Witaj mamamatinka! Cieszę się ogromnie, że znowu się pojawiłaś w swoim dzienniku! Ja czytałam go chyba z 5 razy od deski do deski i z kilkanaście razy wyrywkowo Twój dom jest przepiękny - mam na myśli samą Natalkę jak i sposób, w jaki ją urządziłaś. Najbardziej oczarowała mnie kuchnia - jak dla mnie to KUCHNIA IDEAŁ! Gratulacje! Pozostałe wnętrza też piękne! Skoro sama o tym wspomniałaś, to ja kontynuuję temat i baaaardzo proszę o nowe zdjęcia... Myślę, że jest sporo osób takich jak ja do tej pory - podziwiających Twój dom w ukryciu i liczących na to,że dziennik nie zakończy się na 13. stronie Pozdrawiam serdecznie, monia ps.chociaż Cię nie znam to bardzo Cię polubiłam po przeczytaniu dziennika ;P Jak się miewa Rodzinka? Jak się mieszka? Jakieś nowe refleksje na temat domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaapii 23.07.2011 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Witam serdecznie!Bardzo mi się podobała Wasza wanna wolnostojąca ale doczytałam że ja sprzedaliście czy mogłabyś napisać jakiej była firmy i dlaczego się jej pozbyliście? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 24.07.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 witam faktycznie sprzedałam ją - dla mnie była za duża (choć to wszystkich dziwi, bo zwykle ludzie chcą mieć jak największe) i powiedzmy szczerze niewygodna była. Na wygład była bardzo ładna, ale jak się do niej weszło masakra (jak dla mnie bo inni nie narzekali). Nie była tak wyprofilowana pod plecy tylko taka balia mówiąc obrazowo. Firmy niestety nie podam - to była chyba taka chińszczyzna z allegro, kupiłam ją za jakieś 1600 zł, nie oglądając jej też na żywo. Sprzedałam ja i kupiłam nową też wolnostojącą retro ale malutką polskiej produkcji kalipso http://twojabateria.pl/lazienka-retro/melfen-wanna-retro-wolnostojaca-kalipso#nclid=a50d5ab9c07151bca7f077f67ea91556 i powiem ci jest cudowna. Po pierwsze mogłam obejrzeć przed zakupem i przymierzyć, po drugie, jakość materiału jest o wiele wyższa, wymiar jak dla mnie super (szybko się nalewa i nie aż tak dużo wody). Proste nóżki też bardziej mi się podobają, no i przede wszsytkim jest fajnie wyprofilowana pod plecy. pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gooseberry 04.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 witam, mogłabyś napisać, jesli pamietasz... co to za płytki w kuchni i jaki mają wymiar? 10x10? czy mniejsze?szukam podobnych białych, Twoje wyglądają bardzo fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 04.10.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 witam!! płytki w kuchni to polski cerkolor - kolekcji nie pamiętam, ale to 10 x 10 cm, są w macie i w połysku (my mamy mat), no ale już trochę czasu minęło odkąd je kładliśmy więc nie wiem czy nie zmieniło się coś w ich ofercie. Do nich dostępne były też takie cygarka do wykończeń. pozdrawiam serdecznie wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts