mamamatinka 05.09.2008 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 cieszę się, że ci się podoba ) no staram się coś od czasu do czasu pisac, niestety tempo prac u nas tak niewielkie, że i pisac nie ma za bardzo o czym ) wiesz, tak przezywam to przedszkole chyba dodatkowo ze względu na ciażę właśnie, chyba mi hormonki fiksuja i najlepiej starszaka też bym do brzucha wepchnęła, żeby dobrze mu było i blisko mnie ) a to już duży chłop i momo obawe sam ciągnie do poznawania świata )) jutro na budowę przyjadą drzwi wewnętrzne, jestem bardzo ciekawa, bo kupowaliśmy je obejrzywszy jedynie wnecie ) no ale mam nadzieję, że bedzie oki. ekipa partaczy glazurniczyh poprawia nadal, postanowilismy im nie odpuścić, kuchnia już wykafelkowana na nowo.. wreszcie wygląd ato tak jak powinno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.09.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 przepraszam, że wskakuje tak z doskoku, ale własnie wyszukiwarka wyrzuciła mi twoj dziennik po wpisaniu przeze mnie hasła: farba elewacyjna Kabe.. pierwszy strzał i znalazłam zdjęcie domku pokrytego tynkiem w kolorze, który w sobotę zakupiłam (na razie na próbę).. piszesz, że zdjęcia przekłamane, ale mam nadzieję, ze nie za wiele, bo powiem szczerze, że baaaardzo mi się to podoba gratuluję ślicznego domku a tymczasem wracam do dziennika coby go przeczytac od deski do deski już na pierwszy rzut oka widze, że mamy sporo wspólnego (np: ja też ze Śląska.. mąż tez Jarek.. i deska okapowa tez ma być drewniana, a klinier na elewacji jasny - tak z różnych dziedzin podaję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 07.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 jejciu.. czytam twój dziennik i mam wrażenie jakbym siebie czytała.. tez budują nam górale.. też nie podnosiliśmy ścianki kolankowej.. też marzy nam sie dodatkowe okno nad schodami.. poddasze też mamy przeznaczone wyłacznie dla dzieci, a nasza strefa pozostaje na dole.. też malowaliśmy podbitkę lazura 3v3 tyle, że ostatecznie średnim dębem.. pomysły na taras tez mamy zbliżone.. okienka dreniane - miodzio jak dziecko się cieszę, że znalazłam forumowa bratnią dusze jeszcze powinnam napisać, że też jestem w ciązy, ale niestety.. jestem za to mamą dwójeczki maluchów płci obojga z czego starsze ma 3 lata, a młodsze 0,5 roku.. dla pocieszenia (choć nie wiem czy pocieszenie potrzebne ) dodam, że dziennik budowy zaczełam pisac własnie będąc na macierzyński i to z nadmiaru wolnego czasu pozdrawiam!! i bardzo prosze o więcej foteczek domeczku ubranegow tę cudną kolorystykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 08.09.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 no widzisz, skaba ) fajnie miec bratnie dusze, choćby budowlane. A twój starszak tez w przedszkolu czy nie??? Ja bardzo przeżywam, dziś 2 dzień w przedszkolu (mój będzi echodził tylko 3 dni w tygodniu na parę godzin). Dziś oczywiście rano mały płaczek był, ale szybciutko się uspokoił (jeszcze chwilę pod drzwiami podsłuchiwałam) )) mam nadzieję, że będzie oki. No to cię podziwiam, że z trzyatkiem i noworodkiem miałaś cza sna pisanie dziennika budowy..... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 08.09.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 hej hej! mojego starszaka nie posłałam jeszcze do przedszkola.. planuję go puścić od nowego semestru.. czy dobrze? sama nie wiem.. pewnie dobrze by mu zrobił kontakt z równieśnikami.. no i mialby zajęcie..ale organizacyjnie tak jest nam wygodniej, bo my z mężem pracujemy na zmiany i sami opiekujemy się maluchami, więc zaprowadzanie do przedszkola byłoby dość kłopotliwe (niunia ma 6mies, a zima nadciąga ) nie martw się o swojego synia! na pewno szybko zaadaptuje się do nowej sytuacji i nie bedzie chciał do domu wracać a drugie maleństwo kiedy planuje przyjsć na świat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 09.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Mamamatinko Masz cudną elewację - kolor miodzio - zaczynam żałować, że wybraliśmy nasz z palety szarości - ten Twój śmietankowy jest prześliczny. Dom wygląda bardzo ładnie - ciepło i przytulnie Trzymam kciuki za przedszkolaka - mój przy wychodzeniu marudzi, ale jak już jest w przedszkolu to jest git Dzisiaj pierwszy raz będzie leżakować - mam nadzieję, że będzie dobrze, bo ogólnie jak Panie przedszkolanki wyciągają małe łóżeczka to na sali jest płacz i krzyk... Pozdrawiam dzielną mamę kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 22.09.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Hi Ewo, gratulacje, nie tylko z powodu nowego dzidziusia ale i coraz piękniejszego domu. Gdy spojrzałam na Twoj wytynkowaną i wykafelkowaną kuchnie to zobaczyłam w niej twoje kuchenne inspiracje. Ja utknęłam w pieluchach i mam utrudniony dostęp do kom. stąd mało piszę na forum. Wstawię do dziennika zdjęcia mojego dzidziusia. Mikuś ma 4 mies. Może do wiosny zgromadzimy wszystkie papiery i zaczniemy budowę. Pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edyta_10 24.09.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Kasia, no fachofcccccyyyyyy..... ale wczoraj mnie nawet zaskoczyli pozytywnie .... No to gratuluje, bo moim nie udało sie ani razu zaskoczyc mnie pozytywnie. Pocieszam sie ( watpliwe to pocieszenie) że oni wszyscy to fleje...a juz myślałam że mnie się tylko trafili tacy bałaganiaże. Zero szacunku do cudzej własności. Pomimo to Twoj domek wygląda cudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leokadka 29.09.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witaj Kolorek waszego domu jest cudowny, śliczny i gustowny. Bardzo pięknie komponuje się kolor ecru elewacji z grafitowym dachem. Jestem pod wrażeniem. Podziwiam także za wytrwałośc. Jak widac jesteście już na końcówce i niebawem pewnie będziecie się wprowadzac. My niestety jeszcze nie zaczęliśmy budowac, ale przynajmniej jesteśmy o krok do przodu: oczekujemy bowiem na pnb i jesteśmy w trakcie robienia projektu zamiennego. Jak pogoda pozwoli to jeszcze w tym roku, a jeśli nie, to wiosną 2009 zamierzamy zacząc budowac naszą Natalkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 10.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Kciuki mocno trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 10.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Ja także trzymam mocno kciuki, chociaż przyznam, że myślałam, że już urodziłaś... Czekamy na dobre wieści i zdjątka szczęśliwej rodzinki.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 10.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Rzeczywiscie mozesz zaczac odliczanie Wracaj do nas szybko i podziel sie fotkami drugiego lobuziaka Druga cesarka to juz formalka a Ty bedziesz prawdziwa cesarzowa Macie juz wybrane imie?Ja drugiego ochrzcilam Kacper (mial sie urodzic w Trzech Kroli) ale nie wytrzymal i ciecie robili mi w Sylwestra (powinien byc Sylwek jak nic ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 11.10.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 A ja myślałam, ze maleństwo jest już po właściwej stronie No to również mocno trzymam kciuki, żeby było szybko, łatwo i przyjemnie Pozdrowionka, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 15.10.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.10.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 hej hej!! i jak maleństwo?? po której stronie jest?? czekam i trzymam kciuki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 27.10.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 [wpis przeniesiony z "dziennika"] Witam przeczytalem Twoj dziennik od A-do-Z i musze przyznac ze twarda z Ciebie jest sztuka rowniez z zona rozpoczynamy budowe natalki dokladnie to jutro bardzo ciekawie bez przeklaman opisalas przebieg Waszych prac budowlanych i chyle za to czolo w Twym kierunku - przyda sie.Szkoda ze mieszkamy tak daleko w Gdyni bo chetnie bym Was poznal i porozmawial o natalce .Mam nadzieje ze u Ciebie jest wszystko ok ze dziecko bedzie zdrowe .Przepraszam za moj wielo watkowy post ale Moja zona tez jest w ciazy i wlasnie od wczoraj jest w szpitalu gleboko wierze ze bedzie dobrze dobrze .Pozdrawiam serdecznie ,Marek http://forum.muratordom.pl/uzytkownik62156.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 07.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Mamamatinka - witaj! Czekamy tu na Ciebie (oczywiście na WAS) . Pozdrawiam aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 16.11.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 dzięki aka-jonek za pamięć, wreszczie się odzywam jako mama starszaka i młodszaka Michaś jest cudny i nie możemy się już z mężem doczekać kiedy całą naszą gromadkę przeniesiemy z mieszkania do domu, ale to dopiero wiosną jak dobrze pójdzie... pozdrawiam, pewnie zbyt często nie będę zaglądać, bo w ciągu dnia zwykle nie mam na toczasu, a wieczorem z kolei brak sił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 16.11.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 No to trzymajcie się i pozdrowienia dla całej większej gromadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 16.11.2008 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Hej mamamatinko Gratuluję Ci bardzo Twojego drugiego synka - śliczny chłopczyk Zobaczysz jak szybciutko czas zleci i za niedługo będziecie się wyprowadzać z mieszkanka.... Pozdrawiam dzielną mamę, odpoczywaj i ciesz się każdym dniem kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts