Jasia 17.11.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Gratulacje! Przesłodkie Maleństwo! Niech się dobrze rozwija i daje Wam jak najwięcej radości! Będziesz chyba musiała rozbudować swój nick? Pozdrawiam serdecznie i czekam na rozwój wypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.11.2008 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No wreszcie pokazalas kolejnego potomka-sliczny anioleczek Teraz to tylko szybko wykanczac domek i szykowac jakies boisko z tarwnikiem aby chlopaki z tata mieli gdzie w pile kopac Usciski i duzo zdrowka dla malego oraz calej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 20.11.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Wreszcie się doczekaliśmy !!! GRATULUJĘ pięknego Ptysia ! Pozdrawiam i ciągle czekamy aż znajdziesz chwilkę dla czytelników . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 24.11.2008 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 wielkie dzięki wam wsystkim za gratulacje ))) piszę tylko szybciutko, że powoli kończy się malowanie w domu )) kolorki super, jedynie w kuchni nie jestemdo końca zadowolona z własnego wyboru no ale zobaczymy. Mam nadzieję, że w weekend cynknę jakieś fotki i wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.12.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 W Bożego Narodzenia dni urocze, Niechaj szczęściem serce gra, Niech zdrowie dobre was otoczy, I na dni przyszłości trwa. Niech te święta przyniosą wam Boże łaski, spokój, radość i dostatek wszelki, A Nowy Rok niech spełni marzenia ukryte na samym dnie serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 23.12.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://www.e-kartki.net/kartki/big/113539320015.jpg Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, Świąt dających radość i odpoczynek, pełnych niespodziewanych prezentów, wyjątkowych chwil spędzonych w gronie rodzinnym oraz nieustających sukcesów w Nowym Roku! życzy Monika z rodzinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 24.12.2008 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/s/4/0/2/40925529_d.jpg Smacznego barszczyku, wyśmienitego karpia, pysznej kapusty i tylko trafionych prezentów pod pachnącą choinką. No i przede wszystkim miłości... dużo miłości, która przetrwa wszystko, pogody ducha, uśmiechu i samych pięknych dni w nowym 2009 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.12.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2008 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2009 http://i42.tinypic.com/21buasp.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Mamamatinko Miałam te same odczucia, co Ty dotyczące domu, tzn. bałam się, że dom "nie będzie działał". Największe obawy miałam co do instalacji co - miałam wizje, że po odpaleniu pieca zaczyna się wylewać woda spod płytek, a kaloryfery ciekną... Straszne to jest, ale wiem co czujesz.... Nie martw się na pewno wszystko będzie działać dobrze, chałupka się nie zwali, a wypakowywanie rzeczy nie zajmie tak wiele czasu.... Będziesz u siebie, dzieciaczki pójdą spać a Ty sobie powolutku rozpakujesz wszystko, poukładasz - to naprawdę magiczne chwile. Na nasze stare mieszkanie też psioczyłam nie raz, a teraz bardzo miło go wspominam, bo tam urodziły się nasze dzieci i tam spędziliśmy razem większość naszego wspólnego życia. Będzie dobrze i po przeprowadzce nie przejmuj się chwilową depresją - podobno to częsty objaw po wprowadzeniu się do nowego domu... Trzymam kciuki, żeby tydzień bez męża zleciał szybko, potem to już tylko z górki Wklej zdjęcia z Waszej Natalki - czekam z niecierpliwością na łazienki, kuchnie, na wszystko Pozdrawiam, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 12.01.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 kasia, z tym "działaniem" domu właśnie mam identyczne obawy - głównie o instalację c.o. czy nei bedzie zimno, czy nie będzie ciekło, a poza tym czy nie będzie gdzieś wiało coś pękało itp itd. ale oczywiście te obawy są niczym w stosunku do radości jaką czuję na samą myśl o przeprowadzcce i to pragnienie moje pogłębia się każdego dnia jak wtacham moje 6 kilowe dziecko w foteliku samochodowym, plus zakupy, plus torba od wózka, plus torebka moja, plus ciągnący się za mną starszak na trzecie piętro..... wtedy marzę tylko o jednym, wyprowadzić się oki, lecę wklejać jakieś fotki choć wszystko to jeszcze takie surowe, brudne..... no ale kliknęłam to coś wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 12.01.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 no czekamy, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 12.01.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 e, chyba nie bardzo jest na co, jakoś nieciekawie to na zdjęciach wygląda, no ale zaraz coś wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 12.01.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 hmm, no to jednak poczekacie niestety bo mi strona nie działa i fotki się nie ładują. nie mam siły już czekac idę spać, spróbuję jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlasta 13.01.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 piekna chatka! chwale i prosze ogromnie o wiecej zdjec fiordow i podlogi balterio - tak sie sklada ze i to i to miec bedziemy. dzieki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 13.01.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 u to kamień spadł mi z serca, że się komuś podoba wiadomo na razie niewiele widać efektu końcowego ale zapewniam że w rzeczywistości i podłoga idrzwi wyglądają o niebo lepiej niż na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 14.01.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam po raz pierwszy u Ciebie Śliczny domek i wnętrza ... mam pytanie widziałam, że instalowaliście ogrzewanie podłogowe w salonie - jaką podłogę na to położyliście - drewno? jeśli tak to jakie i jakiej firmy?? My też planujemy na całej powierzchni domku podłogówkę i myślimy o drewnie tylko jeszcze do końca nie wiemy jaki dać. pozdrawiam Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 14.01.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 witam justyna cieszę się, że ci się podoba to co na podłodze to nie drewno tylko panele. nie kładliśmy drewna nawet nie tyle ze względu na podłogówkę ile ze względów praktycznych - twardości i ceny. chciałam deskę trzywarstwową kahrs fazowaną, ona nadaje się na podłogówkę, ale metr fazowanej kosztuje chyba z 350 zł. więc mamy porządne panele - balterio, coś w stylu quick stepa w wyglądzie i jakości bardzo podobne ale odrobinę tańsze od quick stepa, te ciemne (dąb tasmański) chyba były po 99 a te jasne (dąb flamandzki) za 129 zdaje się. wydaje mi się że deskę trójwarstwową dobrej jakości możecie na podłogówkę dać o ile będzie to już uwzglednione na etpaie kładzenia podłogówki tylko ta cena.... a barlinka chyba nie ma co to wolę już twarde panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 14.01.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Wiem, że Dąbex można kłaść Parat Dos się nazywa i myślę, że właśnie to będzie u nas ... kosztuje około 130zł/m2 więc nie dużo drożej niż panel a jednak drewno. Ale jeszcze na 100% nie podjęliśmy decyzji. Miałam jeszcze napisać, że takie same drzwi ma znajomy tu galeria http://www.archon.pl/forum_images/show_images/381?topic_id=3396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 14.01.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Mamamatinko Pięknie u Ciebie, i łazienka i podłoga w salonie (też mamy panele z Balterio tylko prawie że białe ). Te listwy to przy podłodze to styrodurowe czy jakieś inne???? Prezentują się świetnie - są wyższe od standardowych i robią fajny efekt Czekam z niecierpliwością na kuchnię.... no i na zdjęcia Michałka Chce się już przeprowadzać, czy na razie go to zupełnie nie interesuje Pozdrawiam i dużo słońca życzę, kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts