mamamatinka 27.03.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 googulek, cieszę się bardzo że ci się podoba )) zaraz lecę do twjego dzienika pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 28.03.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 lec, lec mam nadzieje ze u mnie tez ci sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 31.03.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Mamatinka, powodzenia w przeprowadzce, my jesteśmy juz po . Cały weekend przewoziliśmy rzeczy, normalnie masakra ale i tak jesteśmy szczęśliwi:), zostały nam do przewiezienia jeszcze jakieś duperele. Garaż jest jeszcze cały w kartonach:). Jutro mamy montaż rolet i pierwszą noc w naszej Natalce:). Już się nie mogę doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 31.03.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 wow!!! no to super, ja właśnie pakuje. najgorsze że maluszek mi coś pokasłuje, no ale jakoś to będzie. mam nadzieję że my w niedzielę będziemy spać pierwszy raz no i jak tam wasze pierwsze wrażenia?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fracha_ 31.03.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Odpowiadam na pytanie jak zwiększyć czcionkę [size=XX][color=YY]TEKST KTÓRY SIĘ ZMIENI[/color][/size] XX - to wielkość czcionki czyli np. 9 YY - to kolor np. red, green, blue... Powodzenia podczas przeprowadzki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 06.04.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 i jak tam już jestescie po wszytskim tzn po wszytskim pewnie jeszcze nie, ale chyba najgorsze za wami ? czekamy na relacje jak poszla przeprowadzka , czy juz pierwsza noc za wami i jak sie spało w nowym domku noo i co się śniło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.04.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 No wlasnie gdzie relacja z pierwszej nocy spedzonej w nowym domku?(oczywiscie nie musisz podawac dokladnych szczeglow wystraczy ze powiesz jak sie spalo i co sie snilo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 07.04.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 dziewczyny dzięki za pamięć!!!!!!!!!!!! słuchajcie to jest niesamowite, sama w to nie wierzę, nie dociera to do mnie ale mieszkamy, mieszkamy normalnie szok ))) przeprowadzka poszła super, roboty z każdym dniem mam wrażenie jest więcej niż poprzedniego, ale jest po prostu cudownie ) więcej zaraz (albo wieczorem) napiszę w dzienniku. buziaki dla was )))))))))))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 09.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 G R A T U L A C J E z okazji przeprowadzki i przede wszystkim z tej okazji, że dobrze się czujesz w swoim domu! oby tak dalej i duuużo, duuużo szczęścia życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 09.04.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 również gratuluje aż się wzruszyłam czytając co napisałaś ,widać że przepełnia cię szczęście , także jeszcze raz gratuluję i życze spokojnego mieszkania i tak przy okazji ZDROWYCH WESOŁYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT http://images36.fotosik.pl/97/c436d25858d440a1.jpeg pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 09.04.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzę miłej Wielkanocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 10.04.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Niech Święta Wielkiej Nocy napełnią Was Pokojem i Radością! http://i39.tinypic.com/2mnkv1u.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 10.04.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 WESOŁEGO ALLELUJA!!! http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oliwkowo_Mi 10.04.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Zdrwowych i pogodnych Świąt oraz Mokrego Dyngusahttp://img390.imageshack.us/img390/8937/kurczaczekwielkanocny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.04.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Wesołegohttp://77.252.132.194/guzmania/Mrowino/Inne/kartka_wielkanocna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 10.04.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://tswdracolp.bblog.pl/i/blog/users/364/files/Image/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 20.04.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Ale ci się schowały gdzieś głeboko te kabelki od aparatu , ale to nic jak mawia moja córeczka - Poczekamy ) na te fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 21.04.2009 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 hej natka!!! no fakt coś głęboko się schowały a tak dokładnie to nie tylko kwestia kabelków ale zwykle kwestia czasu albo braku zadowolenia ze zrobionych zdjęć )) albo brak siły żeby wieczorem jeszcze do kompa zajrzeć. teraz u nas na wsi internecik mamy pożyczony z takiego sticka i prędkość nie jest powalająca. ale dziś i jutro jestem w pracy to spróbuje coś wrzucić. na wsi jest cudownie ))))))))))))))))))))))) (choć wszak prawa miejskie mamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Pięknie u Ciebie Jednak nie ma to jak biel !!! sypialnia prezentuje się bardzo fajnie w moim ulubionym klimacie (myślę o tym samym łóżku ) i nie mogę się doczekać kiedy ja będę już w moim nowym domku mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 22.04.2009 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 cieszę że ci się podoba łóżko jest rzeczywiście super, bardzo podoba mi się to, że materac można zamocować na różnych wysokościach dzięki temu ja dałam sobie wysoko i przez to samo łóżko jest dość wysokie, tak jak lubię nad łóżkiem w sypialni mają być dwie białe ramy z czarno białymi portretami naszych chłopaków. ale muszę wybrać zdjęcia i przesłać do zrobienia plakatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts