Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Natalkowego pamiętnika

Recommended Posts

• Odpowiedzi 425
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mamatinka, powodzenia w przeprowadzce, my jesteśmy juz po :lol: . Cały weekend przewoziliśmy rzeczy, normalnie masakra ale i tak jesteśmy szczęśliwi:), zostały nam do przewiezienia jeszcze jakieś duperele. Garaż jest jeszcze cały w kartonach:). Jutro mamy montaż rolet i pierwszą noc w naszej Natalce:). Już się nie mogę doczekać :D .

dziewczyny dzięki za pamięć!!!!!!!!!!!! słuchajcie to jest niesamowite, sama w to nie wierzę, nie dociera to do mnie ale mieszkamy, mieszkamy normalnie szok :)))) przeprowadzka poszła super, roboty z każdym dniem mam wrażenie jest więcej niż poprzedniego, ale jest po prostu cudownie :)) więcej zaraz (albo wieczorem) napiszę w dzienniku. buziaki dla was :)))))))))))))))))))))))

również gratuluje aż się wzruszyłam czytając co napisałaś ,widać że przepełnia cię szczęście , także jeszcze raz gratuluję i życze spokojnego mieszkania

i tak przy okazji ZDROWYCH WESOŁYCH I RODZINNYCH ŚWIĄT

http://images36.fotosik.pl/97/c436d25858d440a1.jpeg

pozdrawiam

Aneta

• 2 weeks później...
hej natka!!! no fakt coś głęboko się schowały :) a tak dokładnie to nie tylko kwestia kabelków ale zwykle kwestia czasu albo braku zadowolenia ze zrobionych zdjęć :))) albo brak siły żeby wieczorem jeszcze do kompa zajrzeć. teraz u nas na wsi internecik mamy pożyczony z takiego sticka i prędkość nie jest powalająca. ale dziś i jutro jestem w pracy to spróbuje coś wrzucić. na wsi jest cudownie :)))))))))))))))))))))))) (choć wszak prawa miejskie mamy)

cieszę że ci się podoba :) łóżko jest rzeczywiście super, bardzo podoba mi się to, że materac można zamocować na różnych wysokościach dzięki temu ja dałam sobie wysoko i przez to samo łóżko jest dość wysokie, tak jak lubię :) nad łóżkiem w sypialni mają być dwie białe ramy z czarno białymi portretami naszych chłopaków. ale muszę wybrać zdjęcia i przesłać do zrobienia plakatów.