ponury63 05.10.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] http://img523.imageshack.us/img523/2343/img5096.jpg mogę zapytać cóż to za kolor na ścianach? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik100831.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 06.10.2009 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 przepraszam że dopiero teraz piszę w salonie to kolor z mieszalnika,z palety kabe, według moich zapisków z kajecika budowlanego to numer K10100 myślę, że powinno się to zgadzać, ale nie mówię na 100% bo koncepcje były różne ale raczej wykaz z którego podaję numer to ten wykaz ostateczny. fajny kolorek, taka kawa z mlekiem. pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie, strasznie żałuję, że nie mam ani chwili czasu i ani krzty sił, żeby cyknąć jakąś fotkę czy coś napisać...... masakra jakaś czasowa, która ciągnie się w naszym życiu i mam wrażenie że nigdy się nie skończy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 18.10.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Witam po dłuższej przerwie chciałam się dowiedzieć czy macie już może gotowe schodki ?????bo jeśli tak to poproszę w WOLNEJ CHWILI O FOTKII !! DZIĘKI I pozdrawiamNatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 19.10.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no niestety natka, schodków u nas wciąż niet................. niby problemy u stolarza zdrowotne, więc nie robimy o to zbyt wiele hałasu, poczekamy, podobno w listopadzie mają zacząć robić. zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witaj!!! jestem pod wrażenie Twojego domku!!! cudnie go urządziłas!!! a kuchnia poprostu rewelacja!!! też marze o takiej prosze powiedz mi czy ten zlew w kuchni nie jest zbyt mały, niewygodny?? i jak sprawuje się bateria?? czym ją czyścisz?? pozdrawiam i będę zaglądać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.10.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 A ja powtórzę za kala67 - domek prześliczny!!! Nie mogę napatrzeć się na kuchnię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 20.10.2009 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 bardzo wam dziękuję dziewczyny za miłe słowa!! postaram sie jakies nowsze fotki wkleić bo sporo w domku się zmieniło po paru miesiącach choć oczywiście daleko jeszcze do efektu końcowego. Częściwo są już pokoje chłopców na górze, choć dopiero w ten weekend mamy dokupowac brakujące mebelki. co do zlewu i baterii w kuchni - zlew jak dla mnie jest bardzo duży )) w starym mieszkaniu miałam jednokomorowy okrągły i masakrycznie go nie lubiłam. w tym mieszczą mi się blachy z piekarnika, i duży wok i jest super wygodny w użytkowaniu, bateria też jest super - niczym specjalnych jej nie myję po prostu szmatką a podczas mycia zlewu takim kuchennym psykaczem myję nim tez baterię. Jedno wam powiem dziewczyny - cudownie mieć swój dom, szczególnie teraz w taką pogodę, ogień w kominku... ciepłe kakao wieczorem... książka albo gazeta no cudowna rzecz, raj po prostu.. W prawdzie na takie rozrywki mam bardzo niewiele czasu i w ogóle niewiele żeby się tym domkiem cieszyć ale mimo wszystko wysiłek był nieporównywalnie mały do radości, przestrzeni i tego wszystkiego co daje własny dom ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 21.10.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 Hej Prześliczny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 ciągle tutaj zaglądam........z nadzieją na nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 26.10.2009 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 rany wiem, przepraszam wszystkich ale z tymi zdjęciami nie lada problem bo tak albo pogoda taka ze beznadziejnie wychodzą / ciemno jest itp., albo dzieciaki taki sajgon zrobią że fotografować wstyd...... )) no ale spróbuję się poprawić, kupiliśmy wczoraj mebelki do pokoi chlopców na górze więc niedłufo też je pokażę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 04.11.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 hmm, jak zwykle problemy czy ktoś wie może jak zdjęcia które mam w albumie na picasa wstawić do dziennika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monjan 04.11.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 bardzo ładnie, tak domowoa młody człowiek ma juz roczek???gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 04.11.2009 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 no, trudno nawet uwierzyć że minął już rok, śmiga jak nie wiem co.... (i czas i dziecko na własnych nóżkach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 05.11.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 No nareszcie mamamatinka, doczekalismy się obiecanych fotek i wiesz powiem Ci, że piękna ta Wasza Natalka. A ta biała kuchnia podoba mi się wyjątkowo. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 06.11.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 no to cieszę się Madzia, że ci się podoba ) wiadomo, że wszystko się na bieżąco jakoś tam zmienia, ale generalnie ja też dobrze się czuję w tym naszym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 08.11.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Op een stukje Nederlands in een Pools forum over het bouwen van een huis, kan ik niet anders dan even reageren. Mijn vrouw en ik zijn op dit moment in Mazurië aan het bouwen, wat mij grijze haren bezorgd, daar het allemaal een tikje anders gaat dan in Nederland. Mijn echtgenote geniet van elke steen die gemetseld wordt. Ik kan mij voorstellen dat u heel blij bent met uw huis. Op de foto's ziet alles er heel mooi uit. Onze felicitaties. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natka.sm 08.11.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 ładnie u was , a na schody czekam z niecierpliwością pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 08.11.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 http://img401.imageshack.us/img401/41/kostkazbliz1.jpg i taki (na zadaszonej części tarasu) http://img223.imageshack.us/img223/4300/wzorek.jpg Napisz proszę co to za kostka - bo jest naprawdę bardzo piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 09.11.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 ale wydaje mi się że to kostka z CRH ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 09.11.2009 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Op een stukje Nederlands in een Pools forum over het bouwen van een huis, kan ik niet anders dan even reageren. Mijn vrouw en ik zijn op dit moment in Mazurië aan het bouwen, wat mij grijze haren bezorgd, daar het allemaal een tikje anders gaat dan in Nederland. Mijn echtgenote geniet van elke steen die gemetseld wordt. Ik kan mij voorstellen dat u heel blij bent met uw huis. Op de foto's ziet alles er heel mooi uit. Onze felicitaties. Hallo!!!! God, dat zou ik hier niet verwachten!!!! Hartelijk welkom bij ons bouwdagboek! Zeker gaat het bouwen hier heel anders dan in Nederland. Maar het is in ieder geval goed om een beetje afstand te kunnen houden (niet alleen tegenover het bouwen maar ook tegenover veel andere dingen bij ons, dat weet je ondertussen vast wel). Ik wenst jullie veel success in het bouwen en ontzettend veel plezier. BEdankt voor felicitaties en ik wacht mieschien op de eerste Pools-Nederlandse bouwdagboek op murator?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts