julienx 25.03.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam, gratuluję pozwolenia na budowe - teraz 14 dni na uprawomocnienie. Potem zgłoszenie do Pinbu i za kolejny tydzień można ruszać. Zapowiada się piękny dom. Czy mogłabyś mi napisać jakie wymiary ma twój salon? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 26.03.2007 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 jk69, dzięki za info o dachówce - rzeczywiście piekna jest. My jednak właśiwie jesteśmy już zdecydowani na Braasa - frankfurter antracyt jutro mamy jechac podowiadywac się wszystko i ewentualnie decydować. Julienx, dzięki za gratulacje salon w natalii (wraz z jadalnią) ma ok. 34 metry a więc 5.96 na 5 też z haczykiem - u nas nie będzie wykuszu więc o tyle się zmniejszy. Z budową będziemy startowac dopiero pewnie pod koniec maja. czekamy na ekipę. Także pozwolenie spokojnie się uprawomocni. A tak w ogóle to zastanawiam się, jak to jest że ludzie zaczyną budowac 2 tyg. po otrzymaniu pozowlenia - a co z prądem?? przeciez ten podłączyc można dopiero jak ma się pozowlenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 26.03.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Witaj mamamatinka ło matko Ty już masz pozwolenie GRATULACJE WIELKIE Blaszaczek super, bedzie ekipa miała swój "domek" Dachóweczka bardzo ładna - my też bedziemy mieli taki kolor Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.03.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Wpadłam i ja ! Bardzo fajny ten wasz domek i ustawienie kuchnia-salon podobne jak u nas! Gratuluje pozwolenia i będę dalej zerkać z zaciekawieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 27.03.2007 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 dzięki Kasia, i Mikopiko za gratulację - piszę na szybko, bo z pracy, a roboty huk bo dziś teoretycznie urlop mam na cele zamówienia dachu - no ale pochwalę się moją radością że zamówilismy dachówkę niemieckiego Braasa (produkowanego w Niemczech z powłoką Novo) - frankfurter antracyt Jesteśmy bardzo zadowoleni że kolejny kroczek do przodu napisze jeszcze o tym oficjalnie w dzienniku ale to później bo teraz to do roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 07.04.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://www.gifs.ch/Festtage/ostern/images/Hasepip.gif Zdrowych i pełnych miłości Świąt Wielkanocnych Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 15.04.2007 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Kasia, wielkie dzięki za życzenia !!! Święta przeleciały mi szybko szczególnie że prosto po świętach szłam do szpitala na zaplanowany zabieg. Teraz jestem już w domu i dobrzeje. Pewnie pojutrze pójdę już do pracy i wrócę do "obiegu" budowlanego bo czas leci. Ale na razie rekonwalescencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 23.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 My zaczelismy fundamenty naszej Natalki. Rzeczywiście , dobrze pomyśleliście o ich odchudzeniu, bo zbrojenie jest duze, co podraza koszty. Goraco pozdrawiam, życzę zdrowia i czekam na poczatek Waszych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 24.04.2007 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 super!! zazdroszczę wam jak będę miała chwilę (a ostatnio kurcze nie mam, a jak mam to padam i śpię) to narysuje i napisze o tym odchudzeniu, ale de facto u nas odchudzenie dotyczy tylko ściany fundamentowej z bloczków a zbrojenia u nas jeszcze więc bedzie bo szkody górnicze, i mamy więcej ław, tez takie ławy krzyżowe (czy jak sie nazywają) i jeszcze właściwie na każdym przecięciu ściany takie trzpienie zbrojone. Masakra pod kątem stali. Z kosztorysu wynika, że w sumie potrzebuję 3,74 tony stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.05.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam Widze ze wkoncu siadlas znow do dziennika Bardzo sie ciesze bo musze sie przyznac ze podgladam Cie tutaj zza firanki Mam nadzieje ze zdrowko juz dopisuje i jak tylko te gorale Ci zjada zaczniesz zasypywac nas fotkami swojej Natalki Troche ta firma z dachowka przegiela bo ja obawialabym sie trzymac materila na dzialce-no chyba ze macie tam jakiegos stroza calodobowego Pozdrawiam cieplutko i zagladaj czesto do watkow o Natalce-potrzebuja Cie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 07.05.2007 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 wow!!! faktycznie zza firanki skoro tak szybko piszesz no przegięli z tą dachówką, podobno dachówki nie kradną no chyba że kilka sztuk (tk mi ta kobieta powiedziała z tej firmy, myślałam że padnę . No, ale na działce obok jest budowa wiec przez cały dzień ludzie są, sąsiedzi są obok i na przeciwko, działka ogrodzona i zakłódkowana, okolica spokojna więc nic nie pozostaje tylko się podlić, to czasami i tak najbardziej skuteczny sposób A od środy będziemy robić częste wizytacje na działce. Ostatecznie zawsze możemy zawieść na działkę naszą budowlaną przyczepę i stróżować, ale chyba mamy za duże zaufanie do ludzi, żeby podejmować tak radykalne kroki dla dachówki grafitowej (na szczęście nie każdemu się aka podoba). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 08.05.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Witaj mamamatinka Teraz właśnie doczytałam, że miałaś jakieś problemy Więc życzę duuuużo zdrówka. Dbaj o siebie i szybciutko wracaj do formy Piszesz, że pod koniec miesiąca zaczynacie. SUPER - my też No i mam nadzieję, że dachóweczka spokojnie sobie na działce doczeka chwili, kiedy trafi na dach i że nikomu się tak bardzo nie spodoba, żeby sobie ją zabrać Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 08.05.2007 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 dzięki Kasia, dziś jestem zadowolona, bo udało mi się z firmą od dachówek wynegocjować darmowy transport - no chociaz tyle zawsze to pare groszy w kieszeni za ich zmienne nastroje. Jutro dachóweczka ma zjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 13.06.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 Witaj mamamatinka Jak tam z palnowanym rozpoczęciem prac - udało się? Zaczęliście już kopać? Relacja z placu budowy musi być No i czekamy na fotki Pozdrawiam kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 13.06.2007 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2007 hej!!! relacja będzi ena pewno, ale jak na razie coraz bardziej niecierpliwie czekam na budowlańców. Dzisiejsza ich wersja - to środa przyszłego tygodnia, także jak widac wersja się zmienia co pare dni, ale jestem spokojna, bo wiem, że nie ściemnaja tylkokończa inna robotę. Ostatecznie, to nie żaden konkurs na prędkośc. A wykop już jest Wstawię dziś albo jutro fotki. Ogromnista dziura. A dziś przyjechał żwir, kolejny tysiąc poszedł..... szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 18.06.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 Fajnie, że coś zaczęło się dziać No i trzymam kciuki, żeby 25 cała ekipa stawiła się na budowie Chociaż pewnie Mati wolałby swoją piaskownicę mieć do zimy Pozdrówka kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 18.06.2007 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 no dzięki Kasia, ach właśnie jak dla mnie trochę za mało się dzieje, no ale oby do 25!!! bateria mi się ładuje więc nie wiem czy zdążę dziś wrzucić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danad 25.06.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Zyczę powodzenia. ZACZYNAJCIE swoją przygodę z budowaniemn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 26.06.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Dzięki sąsiadko za namiary na "kopacza"Oczywiście wszelkie info możemy wymieniać - wręcz musimy:)Jestem ciekaw czy znajdę Wasze "miejsce" po obejrzeniu waszych zdjęć.My mamy działkę na ulicy Nowozachęty (obok jakiejś hurtowni czy sklepu na skrzyżowaniu z ul.Wandy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hapek1 26.06.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Aha! komentarzy do dziennika nie mamy:(ale wszelkie info na [email protected]a tam tel. kontaktowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts