majerbochnia 08.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 jak daleko wysuwacie parapet, to znaczy rowno z kaloryferem, czy moze za kaloryfer czy moze parapet jest krotszy i kaloryfer wystaje???jak powinno byc prawidlowo i od czego to zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 08.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 U mnie w obecnym mieszkaniu parapet jest wysuniety 2 cm, wiec to kaloryfer bardziej wystaje. I w domku tez tak bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 08.01.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 najlepiej zakryć od 1/3 do 1/2 grubosci grzejnika ( grubośc grzejnika + odległość od ściany), dla panelowego 22 to około 5 cmma to związek z odchyleniem od pionu strumienia ciepłego powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.01.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 jak daleko wysuwacie parapet, to znaczy rowno z kaloryferem, czy moze za kaloryfer czy moze parapet jest krotszy i kaloryfer wystaje???jak powinno byc prawidlowo i od czego to zalezy moje parapety zakrywaja od góry kaloryfer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 09.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 jak daleko wysuwacie parapet, to znaczy rowno z kaloryferem, czy moze za kaloryfer czy moze parapet jest krotszy i kaloryfer wystaje???jak powinno byc prawidlowo i od czego to zalezy moje parapety zakrywaja od góry kaloryfer A ile odległości mas zod góry kalafiora do dołu parapetu - jeżlei min 15 cm to nie ma problemu Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 09.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 U mnie trochę grzejnik wystaje. Ale tego nie planowałam - tak samo wyszło. Grzejnik wychodzi poza parapet jakieś 2 cm. Jest to dużo lepsze, niż kiedy miałam grzejniki we wnękach, niby nic, a jest cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majerbochnia 14.01.2007 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 a jak grzejnik bedzie wystawal za parapet to sufit nie bedzie "zadymiony" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts