jacekot 08.01.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 Witam Moze ktoś z was użytkuje piec na eko groszek Eco Lux - Firmy Metalteres i podzieli sie swoimi wrażeniami lub doswiadczeniami na jego temat. Albo jest to mało popularny , albo kiepski piec bo nie moge znaleźć info na forum. Jest jeszcze trzecia możliwośc ze słabo szukam. Jeśli ktoś użytkuje lub ma doświadczenia z tym kotłem , bardzo prosze o info. pozdrJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 09.01.2007 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czyżby nikt nie miał ich pieca , a firma sie chwali ze jest na rynku od 1978 roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 09.01.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dziś dostałem info na temat ceny kociołka ECO LUX 25kW wraz z montażem w cenie prawie 8 tys brutto . Mało to nie jest , moze nie warty jest tych pieniędzy. Poniżej link do ich strony :http://www.metalteres.com.pl/ z ciekawostek jest to ze osiagaja sprawność 90% prawie tyle co zwykłe kotły gazowe (przypuszczam ze to chwyt marketingowy , a taką wartość udało im sie uzyskać pewnie w jakiś szczególnych warunkach laboratoroinych , ale jeśli nawet to dobry wynik). Pytanie jak sprawuje sie sam kocioł , podajnik i automatyka. Cały czas mam nadzieje ze ktoś jednak ma lub miał doczynienia z takim kotłem i podzili sie ze mną swoją wiedzą i doświadczeniam. pozdrJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwertys 09.01.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Szukaj wpisów Marcina. http://forum.info-ogrzewanie.pl/viewtopic.php?t=27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 09.01.2007 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 qwertys dzieki za info ale szczerze przyznam ze jestem rozczarowany , myslałem ze taki fajny piec , a ty tylko jeden urzytkownik , dobrze chociaz ze bardzo zadowolony z tego kotła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Troopek 19.03.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 Ja używam kotła z Metalteres od dwóch. Jest to mała rodzinna firma, może dlatego nie ma zbyt wielu użytkowników. Z kotła jestem bardzo zadowolony. Nie ma żadnych problemów z działaniem. Ogrzewanie wychodzi tanio - mogę sobie pozwolić na węgiel w workach (nie brudzi całej kotłowni i zajmuje mniej miejsca) i tak płacę mniej niż przy zwykłym węglu. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 12.01.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Podbijam temat Czy może ktoś jeszcze użytkuje piec tej firmy? Np. taki: http://www.metalteres.com.pl/index.php?str=k1&abc=ECO_LUX_M&kat=5&id=26 Ciekaw jestem opinii użytkownika. Czy warto wejść w posiadanie takowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoos 12.01.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 Wczoraj rozmawiałem z jednym z fachowców od instalacji grzewczych i właśnie wspomniał że poleca tą firme... ale tylko tylke nic więcej nie mówił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts