jaki 15.01.2007 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Teraz jest za zimno, musi być odpowiednia pogoda. Nie spiesz się zaczekaj do wiosny, ważna jest wegetacja roślin itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szuna 31.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Ponoć najlepszą opocją jako nawóz zielony to gorczyca. tak mam zasłyszane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwizdki 17.02.2007 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 do Gwizdki Kolejność b.dobra. Z łubinem dałabym sobie spokój, bo gdy to wyrośnie trzeba jeszcze raz skopać.Zamiast łubinu można zastosować nawóz sztuczny, be dodatkowego przekopywania No i chyba tak zrobię. Koleżanka mówiła mi ostatnio, że walczyła z nim przez parę lat. Wyniknęło to pewnie z tego, że nie było głębokiej orki (u mnie tez niemozliwe do zastosowania) więc nie zgnił tylko dalej się rozmnażał. Zatem przeproszę się z nawozem sztucznym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts