jgtgm 09.01.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Po prawie rocznym bieganiu po urzędach zaczynam na wiosnę budować malutkie osiedle(15 bliźniaków-30segmentów). Osiedle powstanie przy ul.Bolka II w Opolu. Kilka lat mieszkałem w USA na małym zamkniętym osiedlu domków jedn. Chciałbym choć w małej części stworzyć podobne w Opolu. Będzie całe ogrodzone z automatycznie otwieraną bramą wjazdową. Jestem na etapie wyboru projektu bud. Miałem już wybrany, ale urzędnik zmniejszył mi do 22% gęstość zabudowy i muszę zmienić projekt. Jestem już prawie zdecydowany na projekt z Archonu. Chciałbym w maju zacząć budować. Nie mam jeszcze wybranej firmy. Może ktoś mi podpowie dobrą firmę. Nie szukam jakiegoś kolosa, który wybuduje wszystko w 2 miesiące. Może być mała ale solidna rodzinna firma. Mam pracę na rok lub dwa. Gorąco wszystkich pozdrawiam. Jacek K. [email protected] tel. 668 217773 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts