riood4 09.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Ufff, skończyłam wreszcie Twój wątek. Suuuper!!!!1. Gratuluję Marcelinki (moja już odchowana a syn rok dłużej odchowany)2. Gratuluję pięknych wnętrz.Świetna kopalnia pomysłów.Bywam tu od jakiegoś czasu i czytuję te Wasze wątki; to jak nałóg, ale dzień bez forum, to dzień stracony (też tak macie?).Pozdrawiam wszystkie "wnętrzarki" (bo chyba głównie kobiety tu zaglądają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.01.2007 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ciekawe o czyja Marcelinkę chodzi?? ...bo moja jeszcze w brzuszku.... ...a autorce wiadomość wskoczyła chyba jako nowy post ?? ale też pozdrawiamy motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldio 09.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ja też jestem ciekawa, który to domek zwiedzam każdą kopalnia pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riood4 09.01.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ciekawe o czyja Marcelinkę chodzi?? ...bo moja jeszcze w brzuszku.... ...a autorce wiadomość wskoczyła chyba jako nowy post ?? ale też pozdrawiamy motyczka Oczywiście o Twoją Marcelinkę mi chodzi (tę w brzuszku)Jestem świeżym narybkiem, więc tak jakoś nieudolnie poruszam się po tym forum i może stąd ten nowy post(?)Reasumując, gratuluję:1. Marcelinki w brzuszku 2. ślicznej Józefiny P.s. ja też(tak jak Ty Motyczko na początku) na razie śledzę wasze osiągnięcia i jak nabiorę odwagi (i doświadczenia w poruszaniu się tutaj) pochwalę się moimi wnętrzami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 no to tak na początek staraj sie odróznić NOWY TEMAT od PRYWATNEJ WIADOMOŚCI lub od KOMENTARZA danego wątkubo tak to będziesz cały czas trzaskac nowe tematy pozdrawiam i miłego serfowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
riood4 09.01.2007 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dzięki, od czegoś trzeba zacząć. Zauważyłam,że firmujesz się nową fotką.(wolałam tę starą)P.s. Jeździsz Xsarą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 09.01.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 obecnie jezdze autem zastępczym poniewaz moja xsare zaatakował mur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 09.01.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 ciekawe o czyja Marcelinkę chodzi?? ...bo moja jeszcze w brzuszku.... ...a autorce wiadomość wskoczyła chyba jako nowy post ?? ale też pozdrawiamy motyczka Oczywiście o Twoją Marcelinkę mi chodzi (tę w brzuszku) Jestem świeżym narybkiem, więc tak jakoś nieudolnie poruszam się po tym forum i może stąd ten nowy post(?) Reasumując, gratuluję: 1. Marcelinki w brzuszku 2. ślicznej Józefiny P.s. ja też(tak jak Ty Motyczko na początku) na razie śledzę wasze osiągnięcia i jak nabiorę odwagi (i doświadczenia w poruszaniu się tutaj) pochwalę się moimi wnętrzami. ach..........miałam nosa... ..ale wolałam się upewnić w każdym razie bardzo dziękuję za tyle miłych słów....Zapraszam do mnie ps. koniecznie musisz odważyc sie załozyć swoj wątek...to bedziemy oglądac, komplementowac i komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts