niktspecjalny 09.01.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dziękuje wszystkim ,że bardzo spokojnemu,miłemu,grzecznemu,wszechstronnemy po przejsciach na forum tych złych i tych w miare mozliwych.... stuknął 1000 (musiałem troszku posciemniac.) Z całego serca chce Wam wszystkim podziekowac bo bez waszego udziału nie było by tego tyś.Bywały chwile kiedy miałem dość tego forum ale jakas tajemna siła wrzucała mnie znowu w wir forumowy.Nie dla Wszystkich dojście do mojego 1000 było mile za co tu i teraz bardzo przepraszam. Następny 1000 obiecuje ,że bedzie inny i bardziej dojrzały w doświadczenia. Jesteście najlepszym forum budowlanym jakie znam i nie tylko budowlanym. Pozdrawiam wszyskich ,życzac sobie i Wam dalszej tak miłej współpracy. Z poważaniemNIKTSPECJALNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.01.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witamy wśród elity!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 09.01.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Gratulki ! ... takie imprezki to się opija tutaj : http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=4419&start=44700 J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 09.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 http://www.dusky.sk/pics/2005-09/1292_lednicka.jpg na ten tysiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 09.01.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Dziękuje wszystkim ,że bardzo spokojnemu,miłemu,grzecznemu,wszechstronnemy po przejsciach na forum tych złych i tych w miare mozliwych.... stuknął 1000 (musiałem troszku posciemniac.) Z całego serca chce Wam wszystkim podziekowac bo bez waszego udziału nie było by tego tyś.Bywały chwile kiedy miałem dość tego forum ale jakas tajemna siła wrzucała mnie znowu w wir forumowy.Nie dla Wszystkich dojście do mojego 1000 było mile za co tu i teraz bardzo przepraszam. Następny 1000 obiecuje ,że bedzie inny i bardziej dojrzały w doświadczenia. Jesteście najlepszym forum budowlanym jakie znam i nie tylko budowlanym. Pozdrawiam wszyskich ,życzac sobie i Wam dalszej tak miłej współpracy. Z poważaniemNIKTSPECJALNY No i jesteś elitarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Baaaardzo dziekuje Wam wszystkim. Selimm klawa szafa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.01.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 no to teraz będzie jazda bez trzymanki ps......ja swoj 1000 post przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.01.2007 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 no to teraz będzie jazda bez trzymanki ps......ja swoj 1000 post przegapiłam O czym mówisz?Bo jak nie powiesz to nie dam Ci przepisów a wiesz jakich. Fanie mi życzysz. bu...chłopaki nie płaczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 14.01.2007 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Wszystkiego dobrego i nigdy się nie poddawaj http://mdob.slunce.cz/Anekdoty/alkohol%20nejen%20metla%20lidstva.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.01.2007 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Wszystkiego dobrego i nigdy się nie poddawaj http://mdob.slunce.cz/Anekdoty/alkohol%20nejen%20metla%20lidstva.jpg Bardzo dziękuje .Nie jest to łatwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 14.01.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 hyyyy... nieźle się uwijasz !!! Gratulki !!! I fajnie, że szafa gra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.01.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 ejj no nie badz "taki" poczestuj kolegow i kolezanki czym z szafki ja poprosze dziewiata butelke z lewej strony z 3 rzedu od gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 dziekuje Paniom.Ale powiem ,że oprócz tego tysiaca chciałbym jeszcze was poznac tak w realu i wypić piwko.Sa ludziska ktorych komunikacja piszac nijak sie ma z ta naprawde realna.Chodzi mi o to ,że tu na łamach muratora oceniamy sie po pismie i jego sposobie a w rzeczywistości możemy byc zupełnie inni. pozdrawiam miłe Panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 no to teraz będzie jazda bez trzymanki ps......ja swoj 1000 post przegapiłam O czym mówisz?Bo jak nie powiesz to nie dam Ci przepisów a wiesz jakich. Fanie mi życzysz. bu...chłopaki nie płaczą. bo ten pierwszy 1000 to rozgrzewka ...teraz to Cie wciągnie na maxa -ani sie obejrzysz będzie 10 000 ......i nie strasz mnie ,że nie dasz przepisów ...... dasz , dasz nie jesteś taki jak jeden mój kolega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.01.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dziękuje wszystkim ,że bardzo spokojnemu,miłemu,grzecznemu,wszechstronnemy po przejsciach na forum tych złych i tych w miare mozliwych.... stuknął 1000 (musiałem troszku posciemniac.) Z całego serca chce Wam wszystkim podziekowac bo bez waszego udziału nie było by tego tyś.Bywały chwile kiedy miałem dość tego forum ale jakas tajemna siła wrzucała mnie znowu w wir forumowy.Nie dla Wszystkich dojście do mojego 1000 było mile za co tu i teraz bardzo przepraszam. Następny 1000 obiecuje ,że bedzie inny i bardziej dojrzały w doświadczenia. Jesteście najlepszym forum budowlanym jakie znam i nie tylko budowlanym. Pozdrawiam wszyskich ,życzac sobie i Wam dalszej tak miłej współpracy. Z poważaniemNIKTSPECJALNY jak to mówią najgorszy jest pierwszy... a po piątym przestaje się wogołe liczyc w kazdym razie gratulacje... pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts