Paulka 25.04.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Czytam, czytam i zazdraszczam. Ech ta młodość! My ze starą sięgamy już po farmakologię. Kiedyś nam się nawet tabletki pomyliły. Żonie silnie zesztywniała noga a mi się rana sprzed wojny otworzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.04.2008 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Czytam, czytam i zazdraszczam. Ech ta młodość! My ze starą sięgamy już po farmakologię. Kiedyś nam się nawet tabletki pomyliły. Żonie silnie zesztywniała noga a mi się rana sprzed wojny otworzyła. podobnie mi jak się kręcę w lewo, to się noga odkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 26.04.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Czytam, czytam i zazdraszczam. Ech ta młodość! My ze starą sięgamy już po farmakologię. Kiedyś nam się nawet tabletki pomyliły. Żonie silnie zesztywniała noga a mi się rana sprzed wojny otworzyła. podobnie mi jak się kręcę w lewo, to się noga odkręca zważ na to co mówisz - bo sprawdzę... i jak sie nie odkręci, to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 27.04.2008 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Aaaa tam zaraz zbereźniki... Ludzka rzecz - pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 27.04.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 podobnie mi jak się kręcę w lewo, to się noga odkręca Pomimo pewnych niedogodności, jakie niesie Twoja dolegliwość, dobrze czasem jednak mieć pod ręką takie odkręcane członki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.04.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 albo taką maść z dawnej Jugosławii "stojodrąg" czy cóś tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.06.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Aaaa tam zaraz zbereźniki... Ludzka rzecz - pogadać niekoniecznie o majonezie..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 25.06.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 joan, i jak te drzwi??? są??? dziękuję ci za ten wewontek drzwi wewnętrzne zamówiłam zawczasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.06.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 My narazie mieszkamy u rodziców więc póki co to wykorzystujemy warunki terenowe, pogodę, okazje LAST MINUTE, dom narazie bez stropu, ale ..................blaszak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 25.06.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 joan, i jak te drzwi??? są??? dziękuję ci za ten wewontek drzwi wewnętrzne zamówiłam zawczasu w tym "starym" juz są - od ponad roku... ALE własnie uświadomilam sobie że do tego nowego...czas drzwi zamówić.. bo znowu będę gupoty wypisywac - w desperacji... jak chcemy we wrześniu zamieszkac to i tak nie damy rady...zwłaszcza że jeszcze tynki nie zrobione... ani wylewki... aaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.06.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 drzwi z kluczem -ważna rzecz ! ..... i koniecznie bez szyb ..... wtedy jest pełen komfort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Czytam, czytam i zazdraszczam. Ech ta młodość! My ze starą sięgamy już po farmakologię. Kiedyś nam się nawet tabletki pomyliły. Żonie silnie zesztywniała noga a mi się rana sprzed wojny otworzyła. podobnie mi jak się kręcę w lewo, to się noga odkręca zważ na to co mówisz - bo sprawdzę... i jak sie nie odkręci, to.... nie sprawdziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 25.06.2008 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 podobnie mi jak się kręcę w lewo, to się noga odkręca Pomimo pewnych niedogodności, jakie niesie Twoja dolegliwość, dobrze czasem jednak mieć pod ręką takie odkręcane członki. członek ok, pisałem, że z nogą mam problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.06.2008 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 podobnie mi jak się kręcę w lewo, to się noga odkręca Pomimo pewnych niedogodności, jakie niesie Twoja dolegliwość, dobrze czasem jednak mieć pod ręką takie odkręcane członki. członek ok, pisałem, że z nogą mam problemy Czy odkręcony członek można przykręcić do innego właściciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.06.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 tak to tylko w erze, kochana.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 16.07.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2008 drzwi z kluczem -ważna rzecz ! ..... i koniecznie bez szyb ..... wtedy jest pełen komfort no tak moj malz nalegal na drzwi bez szyb do sypialni - mowilam no co ty i tak nic ni widac a tearz mu przytakuje dobrze ze bez szyb!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts