Magda_S 09.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Czy ktoś buduje lub zbudował domek według tego projektu? Jak oceniacie ten projekt - dodam, że planujemy kilka poprawek, ale każda opinia jest przydatna. http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-149,161,61,opis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 09.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 witam! Sam jeszcze jestem na etapie wyboru projektu (choć raczej już wiem, który to będzie - też z Atrium), wiec z tej racji przyglądałem się również projektowi GL 149. To co mogę o nim (zaznaczam amatorsko) to: 1. bardzo praktyczne rozwiązanie garderoba połączona z przedsionkiem, 2. ciekawa, bo tańsza (w przyszłości myślę łatwa do zabudowania) wersja garażu z wiatą (dlatego ewentualnie zrobiłbym drzwi z garażu do wiaty) 3. mimo niewielkiej powierzchni użytkowej kilka pokojów na poddaszu z możliwością powiększenia ich liczby przez zagospodarowanie strychu, To, moim zdaniem, niewątpliwe atuty tego projektu. Co do "minusów" to, jak mówi moja żona, wygląd zewnętrzny trochę taki barokowy - dużo kolumienek. Sama bryła taka trochę przysadzista, ale to też będzie różnie wyglądać w zależności od wielkości działki. Poza tym wygląd zewnętrzny to przede wszystkim kwestia gustu, a więc ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts