tucz 09.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Witam, Czy ktoś może z forumowiczów korzystał z usług zakładu stolarskiego ze Stanisławowa, produkującego meble kuchenne do zabudowy? Z tego co z nimi rozmawiałem to są wyjątkowo tani jak na realia warszawskie i w sumie byłbym skłonny skorzystać z ich usług, ale byłoby mi znacznie lepiej gdyby ktoś kto miał z nimi doczynienie podzielił się wszelkimi doświadczeniami, szczególnie informacją o jakości produkowanych mebli Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam, Tucz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adamxyz 09.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 Podaj proszę namiary na ten zakład, wlasnie jestem na etapie szukania szafek kuchennych i z checią sie im przyjrzę Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bob budowniczy junior 11.01.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Ja również poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agutek 11.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 i ja tez poprosze o namiary. Wlasnie szukam mebli do kuchni, a to sa moje rejony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karols 11.01.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Bardzo proszę jeśli - możesz podać namiary na ten zakład, też myślę o meblach kuchennych ale ciągle mi troszkę brakuje, może mają zdjęcia wykonanych mebli lub można u kogoś obejrzeć ich pracę.pozdrawiam, karols Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tucz 14.01.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Już wysyłam dane kontaktowe na priv.Zdjęc raczej nie mają i nie znam nikogo, kto by robił u nich ostatnio jakieś meble...PS. W wawie jest w niedziele targ na stadionie Olimpii i podobno tam się wystawia dużo producentów tanich mebli kuchennych (800-1000zl/mb). Wybieram sie tam za tydzien aby to zweryfikowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hoszi 16.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 witam czy moge prosic o namiary na te mebelki [email protected] Z góry Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.01.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 W temacie mebli kuchennych i innych mebli pokojowo-sypialnianychpolecam: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1382521&highlight=kuch%2A+mebl%2A+kasiar#1382521 wielokrotnie sprawdzony wśród uczestników forum i u mnie także. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tucz 16.01.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 W temacie mebli kuchennych i innych mebli pokojowo-sypialnianych polecam: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1382521&highlight=kuch%2A+mebl%2A+kasiar#1382521 wielokrotnie sprawdzony wśród uczestników forum i u mnie także. ale chyba u nich nie jest juz tak tanio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 W temacie mebli kuchennych i innych mebli pokojowo-sypialnianych polecam: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1382521&highlight=kuch%2A+mebl%2A+kasiar#1382521 wielokrotnie sprawdzony wśród uczestników forum i u mnie także. ale chyba u nich nie jest juz tak tanio? Nie wiem jak teraz, ale we wrześniu ceny były dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tucz 16.01.2007 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 W temacie mebli kuchennych i innych mebli pokojowo-sypialnianych polecam: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1382521&highlight=kuch%2A+mebl%2A+kasiar#1382521 wielokrotnie sprawdzony wśród uczestników forum i u mnie także. ale chyba u nich nie jest juz tak tanio? Nie wiem jak teraz, ale we wrześniu ceny były dobre. a ile mniej wiecej wyszlo za mb w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts