ANNNJA 25.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a wiesz co , super pomysł, dzieki bardzo, reszte zrobie wg. twego opisu,a ja swego co sie nawcierałam i polerowałam...oh!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.11.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a wiesz co , super pomysł, dzieki bardzo, reszte zrobie wg. twego opisu, a ja swego co sie nawcierałam i polerowałam...oh!! A ponoć to faceci nie czytają instrukcji obsługi No chyba że na Twoim impregnacie nie było takowej, to świadczyłoby bardzo źle o producencie. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sailor_ro 07.05.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Witam Przeczytałem ten watek i jeszcze pare innych.I teraz sie zastanawiam,zadatkowałem w LM gres polerowany seria Bistro,cena jakies 50 zl m2.No i teraz,jeszcze ich nie mam,wiec nie wiem czy sa pokryte jakims woskiem.Ale po lektruze forum,chce zrobić tak,zmyć ten wosk przed położeniem i zampregnowac płytki impregnatem.mysle ze raz wystarczy.Nastepnie po ułozeniu i wyfugowaniu,zaimpregnowac całą podłogę (fugi z płytkami).Czy to bedzie właściwe,czy np. zostawić ew. wosk,zmyć go po ułożeniu,zaimpregnować raz przed fugowanie,a drugi raz po fugowaniu.Tylko jeszcze jedno pytanie,czy impregnacja może odbyć sie od razu po przeschnieciu fugi,czy odczekać jakiś czas??pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts