Goni_Mnie_Peleton 30.01.2007 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 To ja postaram sie przetlumaczyc na polski sens powyzszej wypowiedzi ns : ble ble ble ble ble ble ......... to ja jestem glupi ...... ble ble ble ble ble Pozdrawiam wszystkich to jest moje zdanie a ty nie musisz tego rozumiec "kolejarzu".Atrykuły dowodzą ,że sterylizacja jest bardzo trafnym zabiegiem i ja o tym wiem ale przykłady z mojego życia tłumacza cos zupełnie innego czego nie musze , nie chce tłumaczyc takiemu "kolejarzowi " tak jak ty.Oba linki zochny są doskonalą nauką dla tych ,którzy stoją przed dylematem jak ,gdzie ,kiedy dokonać tego .Zrozum to peletonie. W twym drugim wywodzie brak zupelnie logiki , ktora powinna cechowac niewysterylizowanego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 30.01.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 To ja postaram sie przetlumaczyc na polski sens powyzszej wypowiedzi ns : ble ble ble ble ble ble ......... to ja jestem glupi ...... ble ble ble ble ble Pozdrawiam wszystkich to jest moje zdanie a ty nie musisz tego rozumiec "kolejarzu".Atrykuły dowodzą ,że sterylizacja jest bardzo trafnym zabiegiem i ja o tym wiem ale przykłady z mojego życia tłumacza cos zupełnie innego czego nie musze , nie chce tłumaczyc takiemu "kolejarzowi " tak jak ty.Oba linki zochny są doskonalą nauką dla tych ,którzy stoją przed dylematem jak ,gdzie ,kiedy dokonać tego .Zrozum to peletonie. W twym drugim wywodzie brak zupelnie logiki , ktora powinna cechowac niewysterylizowanego faceta wiesz co.. idź logicznie sie położyć spać.Ty naprawde jesteś chory.Myślałem ,że oni kłamia. jednak nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Seba7207 31.01.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Bratki napisał: Seba czy Ty na pewno jesteś jeden? Podłączyli mi internet w pracy, a że w dniu wczorajszym miałem trochę więcej wolnego czasu mogłem dłużej poobserwowac forum. Jeśli chodzi o gaz, to logicznie rzecz biorąc małemu dziecku go nie dałbym. Jeśli ktoś tak myśli to jest w błędzie. natomiast z całą pewnością przydałby się mojej żonie (w powyższej sytuacji). W zasadzie mógłby służyć nie tylko na psy , ale do odstraszania namolnych i podpitych adoratorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZofiaD 31.01.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 To ja się podłączę... Tuż obok mnie mieszkaja bardzo sympatyczni ludzie, od niedawna właściciele suni. No i sunia ma właśnie cieczkę, a my obok ogrodzenia wystawę psów wszelakich. Tak się składa, że raczej w większych rozmiarach i cholera wie z jakimi zamiarami. Sąsiedzi praktycznie nie mają już siatki (więcej w niej dziur zrobionych przez absztyfikantów suni niż oczek ) Nie ma mowy, żeby dzieciaki wyszły teraz same za ogrodzenie - właśnie łazi jakis owczareczek niemiecki Mam pytanie - może wiecie, jakie ufo mam zawiadomić, żeby tych adoratorów gdzieś upłynniło ? Podejrzewam, że przyleźli z jakiś 10 km... P.s. sąsiedzi mają serdecznie dosyć, chociaż kochamy psy. Ja też , chociaż też kocham... Help!!! Póki co pomóc mogą pewne środki doraźne. U weta lub w zoologicznym można kupić spray neutralizujący zapach suki. Trzeba ją tym psikać przed wyjściem na dwór. Bardziej skuteczne są jednak tabletki chlorofilowe o tym samym działaniu. Idea jest taka, że jeśli pieski nie będą czuły jej cudnego zapachu, to same się zmyją. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts