Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To ja postaram sie przetlumaczyc na polski sens powyzszej wypowiedzi ns :

ble ble ble ble ble ble ......... to ja jestem glupi ...... ble ble ble ble ble

Pozdrawiam wszystkich :D

to jest moje zdanie a ty nie musisz tego rozumiec "kolejarzu".Atrykuły dowodzą ,że sterylizacja jest bardzo trafnym zabiegiem i ja o tym wiem ale przykłady z mojego życia tłumacza cos zupełnie innego czego nie musze , nie chce tłumaczyc takiemu "kolejarzowi " tak jak ty.Oba linki zochny są doskonalą nauką dla tych ,którzy stoją przed dylematem jak ,gdzie ,kiedy dokonać tego .Zrozum to peletonie.

W twym drugim wywodzie brak zupelnie logiki , ktora powinna cechowac niewysterylizowanego faceta :wink:

https://forum.murator.pl/topic/69225-gro%C5%BAny-pies-a-droga-do-szko%C5%82y/page/3/#findComment-1582707

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To ja postaram sie przetlumaczyc na polski sens powyzszej wypowiedzi ns :

ble ble ble ble ble ble ......... to ja jestem glupi ...... ble ble ble ble ble

Pozdrawiam wszystkich :D

to jest moje zdanie a ty nie musisz tego rozumiec "kolejarzu".Atrykuły dowodzą ,że sterylizacja jest bardzo trafnym zabiegiem i ja o tym wiem ale przykłady z mojego życia tłumacza cos zupełnie innego czego nie musze , nie chce tłumaczyc takiemu "kolejarzowi " tak jak ty.Oba linki zochny są doskonalą nauką dla tych ,którzy stoją przed dylematem jak ,gdzie ,kiedy dokonać tego .Zrozum to peletonie.

W twym drugim wywodzie brak zupelnie logiki , ktora powinna cechowac niewysterylizowanego faceta :wink:

wiesz co.. idź logicznie sie położyć spać.Ty naprawde jesteś chory.Myślałem ,że oni kłamia. :evil: jednak nie. :evil:

https://forum.murator.pl/topic/69225-gro%C5%BAny-pies-a-droga-do-szko%C5%82y/page/3/#findComment-1582713

Bratki napisał:

Seba czy Ty na pewno jesteś jeden? :wink:

Podłączyli mi internet w pracy, a że w dniu wczorajszym miałem trochę więcej wolnego czasu mogłem dłużej poobserwowac forum.

Jeśli chodzi o gaz, to logicznie rzecz biorąc małemu dziecku go nie dałbym. Jeśli ktoś tak myśli to jest w błędzie. natomiast z całą pewnością przydałby się mojej żonie (w powyższej sytuacji). W zasadzie mógłby służyć nie tylko na psy :D :D :D , ale do odstraszania namolnych i podpitych adoratorów.

https://forum.murator.pl/topic/69225-gro%C5%BAny-pies-a-droga-do-szko%C5%82y/page/3/#findComment-1582789

To ja się podłączę...

Tuż obok mnie mieszkaja bardzo sympatyczni ludzie, od niedawna właściciele suni. No i sunia ma właśnie cieczkę, a my obok ogrodzenia wystawę psów wszelakich. Tak się składa, że raczej w większych rozmiarach :evil: i cholera wie z jakimi zamiarami. Sąsiedzi praktycznie nie mają już siatki (więcej w niej dziur zrobionych przez absztyfikantów suni niż oczek ;-))

Nie ma mowy, żeby dzieciaki wyszły teraz same za ogrodzenie - właśnie łazi jakis owczareczek niemiecki :evil: :evil: :evil:

Mam pytanie - może wiecie, jakie ufo mam zawiadomić, żeby tych adoratorów gdzieś upłynniło :o :o ? Podejrzewam, że przyleźli z jakiś 10 km...

P.s. sąsiedzi mają serdecznie dosyć, chociaż kochamy psy. Ja też :evil: , chociaż też kocham...

Help!!!

Póki co pomóc mogą pewne środki doraźne. U weta lub w zoologicznym można kupić spray neutralizujący zapach suki. Trzeba ją tym psikać przed wyjściem na dwór. Bardziej skuteczne są jednak tabletki chlorofilowe o tym samym działaniu. Idea jest taka, że jeśli pieski nie będą czuły jej cudnego zapachu, to same się zmyją. Życzę powodzenia.

https://forum.murator.pl/topic/69225-gro%C5%BAny-pies-a-droga-do-szko%C5%82y/page/3/#findComment-1583728