AxLe 09.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2007 (edytowane) T Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez AxLe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 10.01.2007 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 U mnie jest kabel, kabel wychodzi ze ściany, za ścianą jest jakiś kawał blachy z kablem. Ci co montowali popatrzyli najpierw przez lornetkę i orzekli że" jest" i zostawili umowę na 40zł/m-c. Wniosek - jest albo z kabla albo z powietrza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mironmk 10.01.2007 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 neostrada live box, ale na 100% był wątek na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.01.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Era - Blue Connect, karta wpieta do stacjonarnego kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 10.01.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ja mam radiowy i jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 10.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Artureski jak patrzali przez lornetke to chyba masz z powietrza?? ja mam radiowy i jest tragiczny ( na początku był b. dobry, nie było róźnicy z kablówką jaka miałam w bloku.Usługodawca ma poprostu wszystko w d.) Neostrada nie wchodzi w grę bo tel. tez mam radiowy. Zadzwoniłam niedawno do TPSY z zapytaniem, czy maja nowe rozwiązania, więc Pan tez zaproponował mi radiówkę z 40 godz. w abonamencie. Na moja odp., że dla mnie to za mało, bo pracujemy z mężem duzo w domu, zaproponował mi opcje non-stop, za bagatela 200/ mies.!!!!!i pytanko do mbz jak to wychodzi przez Blue Connect? My mamy czasami pocztę po 10 mega, jak szybko to ciąga i ile kosztuje? I jak jest z przeglądaniem stron, tak jak np. chociaz tu na forum, gdzie ludzie duzo zdjęć wstawiaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.01.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 i pytanko do mbz jak to wychodzi przez Blue Connect? My mamy czasami pocztę po 10 mega, jak szybko to ciąga i ile kosztuje? I jak jest z przeglądaniem stron, tak jak np. chociaz tu na forum, gdzie ludzie duzo zdjęć wstawiaja? Chodzi bardzo dobrze, koszt 122 zl brutto /msc (moze nastapic spowolnienie po sciagnieciu bodajze 2 GB na msc - nam sie to nie zdarzylo), sciaganie poczty, duzych plikow niezle, naprawde szybko, forum chodzi jak blyskawica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.01.2007 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 i pytanko do mbz jak to wychodzi przez Blue Connect? My mamy czasami pocztę po 10 mega, jak szybko to ciąga i ile kosztuje? I jak jest z przeglądaniem stron, tak jak np. chociaz tu na forum, gdzie ludzie duzo zdjęć wstawiaja? Chodzi bardzo dobrze, koszt 122 zl brutto /msc (moze nastapic spowolnienie po sciagnieciu bodajze 2 GB na msc - nam sie to nie zdarzylo), sciaganie poczty, duzych plikow niezle, naprawde szybko, forum chodzi jak blyskawica Tylko dlaczego ten modem jest taki drogi? Jak dla mnie za drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.01.2007 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 i pytanko do mbz jak to wychodzi przez Blue Connect? My mamy czasami pocztę po 10 mega, jak szybko to ciąga i ile kosztuje? I jak jest z przeglądaniem stron, tak jak np. chociaz tu na forum, gdzie ludzie duzo zdjęć wstawiaja? Chodzi bardzo dobrze, koszt 122 zl brutto /msc (moze nastapic spowolnienie po sciagnieciu bodajze 2 GB na msc - nam sie to nie zdarzylo), sciaganie poczty, duzych plikow niezle, naprawde szybko, forum chodzi jak blyskawica Tylko dlaczego ten modem jest taki drogi? Jak dla mnie za drogi Z tego, co pamietam kupowalismy w promocji kerte, chyba ok. 140 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.01.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Tylko dlaczego ten modem jest taki drogi? Jak dla mnie za drogi Z tego, co pamietam kupowalismy w promocji kerte, chyba ok. 140 zl. Teraz są po 300, ale ponoć czasem szwankują, oraz po 600, te lepsze Bez modemu, droższy abonament... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.01.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ja mam karte Option Globe Trotter 3G, HSDPA Ready, uzytkuje prawie rok, nie zaszwankowala ani razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 10.01.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ja mam net z kablówki (Śląska Telewizja Kablowa). W domu routerek bezprzewodowy + 4 wyjścia Ethernet. Hula nieźle, kupiłem najtańszą opcję (chyba 256) i razem z pełnym pakietem TV płacę 69 PLN/m-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 11.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ja mam radiowy i jest ok Napisz coś o kosztach, plis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 11.01.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ja mam radiowy i jest ok Napisz coś o kosztach, plis. ja mam radiowy i też chula tylko nie na forum koszt 30zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 11.01.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 mój 62/ mieś.I jak pisałam jest do d., (chociaz ostatnio nie jest najgorzej ludziska się skarżą, że ich z forum wywala, a u mnie spokój) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daniel Starzec 12.01.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja mam radiówke nie mam problemów z forum.50/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna K. 12.01.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Neostrada 1012. Jak na razie ok. Ale czasami w połowie miesiąca kończy się transfer. Mąż za dużo ściąga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.01.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Netia WiMax (nowa szerokopasmowa radiówka). Bardzo polecam - chodzi rewelacyjnie, nie jest czułe na warunki pogodowe, cenowo korzystniej niż neostrada. Przepustowości - dla gospodarstwa domowego do 1,5 Mb, dla firmy do 2,5 Ja mam 1,5, wystarcza do pracy i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszko 14.01.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Tam gdzie buduje mój dotychczasowy dostawca internetu nie może zapewnić mi przyłącza.Telekominikacja odpowiedziała że na razie nie widzi możliwości przyłączenia mi neostrady ( może i dobrze ) Napiszcie jak Wy poradziliście sobie z podobnym problemem wyprowadzając się do nowego domku. Ja mam iPlus GC89 do laptopa 256 kbps 60 zł m-c, jak trzeba używać PC to kartę sim przekładam do telefonu z EDGE-em i jadę dalej, co prawda wolniej bo 177 kbps ale jest, nie ściągam wielkich plików dla mnie więcej nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżordż5 15.01.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 My też mamy iPlusa, modem rok temu kosztował nas ok.600zł.no i umowa na dwa lata po 60,00 na miesiąc. Szybkość nie jest zawrotna, ale innego wyjscia nie mieliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts