Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak zrobić córeczkę? ;-)

_ZBYCH_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 147
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

W Chinach rozwiazuja takie "problemy" w sposob bardzo drastyczny , ale skuteczny. Tylko , ze tam preferuja akurat chlopcow.

Zrobil sie z tego jednak prawdziwy problem demograficzno spoleczny i miliony kawalerow nie moze znalezc swojej drugiej polowy.

Moze wiec zdac sie lepiej na prawa natury. Zreszta nawet juz sam pojedynczy przypadek swiadomej ingerencji ( skutecznej , a jest to mozliwe ) w plec potomka wydaje sie byc dyskusyjny i etycznie watpliwy.

Tak czy siak , gdyby takich jak _ZBYCH_ bylo wielu i kazdy mial mozliwosc wyboru , to za lat 20-30 mogloby sie okazac , ze nasze corki maja powazne problemy ze znalezieniem zyciowego partnera.

Staraj sie lepiej _ZBYCH_ do skutku , nie zmieniajac dotychczasowych metod prokreacji :wink:

Rady radami, ale żeby nie było jak z tym Ickiem, co się modlił o wygraną na loterii.

Czyli najważniejsza rzecz to "kupić los".

No tak, ale ja się szykuję na wygraną i zanim kupię los, to muszę się dowiedzieć, jak trafić :wink: :lol:

A druga praktyczna rzecz: może niech Twoja żona zadzwoni do mojej, która lubi się chwalić, że płeć naszego drugiego dziecka (córka) była dokładnie zaplanowana. Ja jestem tego mniej pewien, ale to może być kwestia słabej pamięci :wink:

:lol: :lol: :lol:

Czekam na porady :wink: :lol:

Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem :wink:. Mam już syna :p

Ja miałem pierwszego syna, a drugą córcię... śliczna blond długowłosa, wieeelkooka dziewczynka...

Sam robiłem... ;-) A jak? a ...eee... normalnie wiesz jak te zwierzątka w "Seksmisji"... :-D

Czekam na porady :wink: :lol:

Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem :wink:. Mam już syna :p

Ja miałem pierwszego syna, a drugą córcię... śliczna blond długowłosa, wieeelkooka dziewczynka...

Sam robiłem... ;-) A jak? a ...eee... normalnie wiesz jak te zwierzątka w "Seksmisji"... :-D

Mały SAM????

Toż to negatyw seksmisji :lol: :lol: :lol:

hmmm

Tak czytam przepisy na dziewczynkę i podsumowując rady są takie:

1) Bez orgazmu kobiety

2) Na lenia

3) Na szybko

4) Od niechcenia

Tak wychodzi że dziewczynki to sie tak byle jak robi

A chłopca oooooooooo to sie trzeba postarać

Ogólnie chłopczyki są takie super :lol:

A dziewczynki takie beee

Jak to w życiu :lol:

hmmm

Tak czytam przepisy na dziewczynkę i podsumowując rady są takie:

1) Bez orgazmu kobiety

2) Na lenia

3) Na szybko

4) Od niechcenia

Tak wychodzi że dziewczynki to sie tak byle jak robi

A chłopca oooooooooo to sie trzeba postarać

Ogólnie chłopczyki są takie super :lol:

A dziewczynki takie beee

Jak to w życiu :lol:

Ale Cie zaraz doleci od "dziewczynek" za to ,że są beee.

1.Bez orgazmu kobiety.Nie czytasz fachowej prasy?90 % kobiet nie przeżywa orgazmu podczas itd.Same kobitki by sie nam rodziły biorac pod uwage twoj tok myslenia.Z tego nie wynika: _bogus_ napisał:

Kiedyś moja znajoma zastrzeliła mnie stwierdzeniem że spotkała się z przesądem iż dziewczynki się rodzą gdy ..... bez przyjemności :o :o

bo chyba do tego odnosisz sie w punkcie "łan" :wink: