_bogus_ 10.01.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Kiedyś moja znajoma zastrzeliła mnie stwierdzeniem że spotkała się z przesądem iż dziewczynki się rodzą gdy ..... bez przyjemności Nie wiem kto wymyślił taką głupotę - ale zaskoczyło mnie że podobno niektórzy w to wierzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 10.01.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Kiedyś moja znajoma zastrzeliła mnie stwierdzeniem że spotkała się z przesądem iż dziewczynki się rodzą gdy ..... bez przyjemności Nie wiem kto wymyślił taką głupotę - ale zaskoczyło mnie że podobno niektórzy w to wierzą Rozumiem, że z próbówki na chłopaka nie ma co liczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.01.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Kiedyś moja znajoma zastrzeliła mnie stwierdzeniem że spotkała się z przesądem iż dziewczynki się rodzą gdy ..... bez przyjemności Nie wiem kto wymyślił taką głupotę - ale zaskoczyło mnie że podobno niektórzy w to wierzą ja wiem, może cos w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Podobno córki rodzą się ojcom, którzy mają stresującą pracę (pilot doświadczalny, płetwonurek-saper itp) Czyli się zestresuj i zapewnij sobie duuzo adrenaliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekj 10.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 witam Stres powiadasz, hmmm. mam go pod dostatkiem Pierwszą córkę - zdawało się , że planowaliśmy. Druga się poczęła zaraz po miesiączce. Może to sposób? Dalej nie próbujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 10.01.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Nie jedz ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Nie no... .Dziewczyny robi się po północy."Bo tak powiedziała mi babcia i tego bede się trzymał." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 10.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Córka = mała dziewczynkaA małe dziewczynki robi się jak małe deseczki.... bierze się dużą i rzni... (stolarskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 10.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 W Chinach rozwiazuja takie "problemy" w sposob bardzo drastyczny , ale skuteczny. Tylko , ze tam preferuja akurat chlopcow. Zrobil sie z tego jednak prawdziwy problem demograficzno spoleczny i miliony kawalerow nie moze znalezc swojej drugiej polowy. Moze wiec zdac sie lepiej na prawa natury. Zreszta nawet juz sam pojedynczy przypadek swiadomej ingerencji ( skutecznej , a jest to mozliwe ) w plec potomka wydaje sie byc dyskusyjny i etycznie watpliwy. Tak czy siak , gdyby takich jak _ZBYCH_ bylo wielu i kazdy mial mozliwosc wyboru , to za lat 20-30 mogloby sie okazac , ze nasze corki maja powazne problemy ze znalezieniem zyciowego partnera. Staraj sie lepiej _ZBYCH_ do skutku , nie zmieniajac dotychczasowych metod prokreacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.01.2007 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Dziw nad dziwy _ZBYCH_ w psychologu .... ot... do czego prowadzi praca dniem i nocą Z własnego doświadczenia wiem, że aby mieć córkę trzeba "chcieć" syna- dwa razy chciałem i mam dwie córki Dobrze, że nie w psychiatryku (jeszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.01.2007 23:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Rady radami, ale żeby nie było jak z tym Ickiem, co się modlił o wygraną na loterii. Czyli najważniejsza rzecz to "kupić los". No tak, ale ja się szykuję na wygraną i zanim kupię los, to muszę się dowiedzieć, jak trafić A druga praktyczna rzecz: może niech Twoja żona zadzwoni do mojej, która lubi się chwalić, że płeć naszego drugiego dziecka (córka) była dokładnie zaplanowana. Ja jestem tego mniej pewien, ale to może być kwestia słabej pamięci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 10.01.2007 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Pytanie do Tedii Tzn - jaki jest ten przepis na blizniaki? Bo ja też je mam i do dzisiaj nie umiem odpowiedzieć sobie na pytanie jak to się stało? A kalkę podłożyłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 10.01.2007 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Serdecznie dziękuję wszystkim za informacje W zasadzie link, który wkleiła kuleczka wyjaśnia wszystko. Jeszcze raz dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 10.01.2007 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna Ja miałem pierwszego syna, a drugą córcię... śliczna blond długowłosa, wieeelkooka dziewczynka... Sam robiłem... A jak? a ...eee... normalnie wiesz jak te zwierzątka w "Seksmisji"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.01.2007 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna Ja miałem pierwszego syna, a drugą córcię... śliczna blond długowłosa, wieeelkooka dziewczynka... Sam robiłem... A jak? a ...eee... normalnie wiesz jak te zwierzątka w "Seksmisji"... Mały SAM???? Toż to negatyw seksmisji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 11.01.2007 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 W tej stresującej pracy to musi coś być....my też mamy córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszka 11.01.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Pytanie do Tedii Tzn - jaki jest ten przepis na blizniaki? Bo ja też je mam i do dzisiaj nie umiem odpowiedzieć sobie na pytanie jak to się stało? A kalkę podłożyłeś? No o to własnie chodzi, że nie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 11.01.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 hmmm Tak czytam przepisy na dziewczynkę i podsumowując rady są takie: 1) Bez orgazmu kobiety 2) Na lenia 3) Na szybko 4) Od niechcenia Tak wychodzi że dziewczynki to sie tak byle jak robi A chłopca oooooooooo to sie trzeba postarać Ogólnie chłopczyki są takie super A dziewczynki takie beee Jak to w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 hmmm Tak czytam przepisy na dziewczynkę i podsumowując rady są takie: 1) Bez orgazmu kobiety 2) Na lenia 3) Na szybko 4) Od niechcenia Tak wychodzi że dziewczynki to sie tak byle jak robi A chłopca oooooooooo to sie trzeba postarać Ogólnie chłopczyki są takie super A dziewczynki takie beee Jak to w życiu Ale Cie zaraz doleci od "dziewczynek" za to ,że są beee. 1.Bez orgazmu kobiety.Nie czytasz fachowej prasy?90 % kobiet nie przeżywa orgazmu podczas itd.Same kobitki by sie nam rodziły biorac pod uwage twoj tok myslenia.Z tego nie wynika: _bogus_ napisał: Kiedyś moja znajoma zastrzeliła mnie stwierdzeniem że spotkała się z przesądem iż dziewczynki się rodzą gdy ..... bez przyjemności bo chyba do tego odnosisz sie w punkcie "łan" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.01.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts