dominikams 11.01.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 hmmm Tak czytam przepisy na dziewczynkę i podsumowując rady są takie: 1) Bez orgazmu kobiety 2) Na lenia 3) Na szybko 4) Od niechcenia Tak wychodzi że dziewczynki to sie tak byle jak robi A chłopca oooooooooo to sie trzeba postarać Ogólnie chłopczyki są takie super A dziewczynki takie beee Jak to w życiu U mnie 2 dziewczynki. Obie zaprzeczaja tym prawdom, bo: 1) z orgazmem 2) aktywna byłam 3) szybko chyba nie było - tak standardowo 4) bardzo nam się chciało Ale obie poczęte z seksu przed owulacją: pierwsza - bo myślałam, ze jeszcze zdążę - koleżanka mi źle powiedziała - owulacja była po 2 dniach, druga jakoś zaraz przed owulacją - planowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 11.01.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluton 15.01.2007 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna Ja juz core mam. Przyprowadz zone do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.01.2007 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna Są na to sposoby U nas pierwszy był syn, mąz ma tylko braci i wszyscy gadali, ze niby silne geny męskie więc pomyślałm sobie on ie, ja chce córke i zastosowałam sie do porad nt poczęcia zgodnie z fazami księzyca Już nie pamiętam jak to było i w jakiej fazie ale szukaj w tym kierunku Bo u nas się udało Była kiedys Claudia na ten temat ake już ja komuś wypożyczyłam bezpowrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.01.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Podobno wiecej chlopcow rodzi sie wsrod ludnosci nadmorskiej , dlatego napisalem o jedzeniu ryb.Ciekawe , czy sa prowadzone takie statystyki i jakie sa wyniki badan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 17.01.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna Ja juz core mam. Przyprowadz zone do mnie Zaczynam wierzyc , ze w awatrze jest twoja podobizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 17.01.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Znam pilotów z synami Ja mam dwie córki Rzeczywiście poczęte przed owulacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.01.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 18.01.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Wg. badań przeprowadzonych przez moją koleżankę - trzeba mieć coś wspólnego z elektryką, żeby mieć córę(córki). Badania przeprowadzono lata świetlne temu, za jej lat szczenięcych, na istotnej próbie powtarzających się co roku kolonii dla dzieci pracowników zakładu, w którym zatrudniony był jej ojciec. Chłopaków było DUŻO ZA MAŁO! Ale dociekliwa smarkula nakłoniła starego do przeglądu i coś w tym było, bo prawie każdy z jego kolegów miał albo same córki, albo przynajmniej pierwszą córę. Nie umiem tego usasadnić. Podobne zjawisko występuje (i tu zdaje się da się poprzeć naukowo) u facetów pracujących na mikrofalach. ALe nie polecam, bo może się skończyć całkowitym brakiem potomstwa. Potwierdzam Kolega pracuje w telefoni komórkowej i jest inżynierem wdrożeń. Łazi po wieżach i często jest narażony na promieniowanie z bliskiej odległości. U niego w sekcji wszyscy mają tylko córeczki . Jemu też urodziła się córka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.01.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 zostań pilotem podobno 80% pilotów ma córki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.01.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ...U mnie 2 dziewczynki. Obie zaprzeczaja tym prawdom, bo: 1) z orgazmem . Oj Dominia nie chwal się ... zgodnie z fazami księzyca Już nie pamiętam jak to było i w jakiej fazie ale szukaj w tym kierunku Znaczy się ze jak ?? Trzeba patrzeć na księżyc ? ... Ja mam dwie córki Rzeczywiście poczęte przed owulacją Ile dni przed 1, 7 czy 14 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 18.01.2007 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz10 18.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Według mnie musisz strzelać w przeciwny róg. Musisz teraz przypomnieć w który strzelałeś wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 18.01.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Moim zdaniem natura sama się broni.Mam kolegów szwarcenegerów i mają w większości córki.A z kolei na oko mizerni faceci mają synów.Coś w tym jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.01.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ...U mnie 2 dziewczynki. Obie zaprzeczaja tym prawdom, bo: 1) z orgazmem . Oj Dominia nie chwal się ... zgodnie z fazami księzyca Już nie pamiętam jak to było i w jakiej fazie ale szukaj w tym kierunku Znaczy się ze jak ?? Trzeba patrzeć na księżyc ? ... Ja mam dwie córki Rzeczywiście poczęte przed owulacją Ile dni przed 1, 7 czy 14 ?? Bo ja pamiętam ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ...U mnie 2 dziewczynki. Obie zaprzeczaja tym prawdom, bo: 1) z orgazmem . Oj Dominia nie chwal się ... zgodnie z fazami księzyca Już nie pamiętam jak to było i w jakiej fazie ale szukaj w tym kierunku Znaczy się ze jak ?? Trzeba patrzeć na księżyc ? ... Ja mam dwie córki Rzeczywiście poczęte przed owulacją Ile dni przed 1, 7 czy 14 ?? No jasne Bo to po pierwsze romańtyczne a po drugie jest jakś zasada, ze np w nowiu rodza sie dziewuchy ale nie wiem napewno czy w nowiu Ja tylko wskazałam kierunek poszukiwań informacji U mnie sie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ...U mnie 2 dziewczynki. Obie zaprzeczaja tym prawdom, bo: 1) z orgazmem . Oj Dominia nie chwal się ... zgodnie z fazami księzyca Już nie pamiętam jak to było i w jakiej fazie ale szukaj w tym kierunku Znaczy się ze jak ?? Trzeba patrzeć na księżyc ? ... Ja mam dwie córki Rzeczywiście poczęte przed owulacją Ile dni przed 1, 7 czy 14 ?? Bo ja pamiętam ile Aga ty teraz to jak będziesz coś poczybnać to może po owulacji Przydałby sie braciszek dziewczynom, co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Według mnie musisz strzelać w przeciwny róg. Musisz teraz przypomnieć w który strzelałeś wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.01.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 a ja bym chciała drugą córeczkę... też chciałem nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts