joan 09.02.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Sebastian!!! Chcesz se nagrabić?? Jakby policzyć Nadię to ekmmm... stosunek pci jest u nas następujący: 6:1:2X0 Kto zgadnie co to 2X0?? strzelam : 6 kobitek - 1 facet - 2 kastraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 09.02.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 My mamy dwóch synów- starania o dzieci "odbywały się codziennie". I to jest chyba pewnik. Znajomi w dzień owulacji (sprawdzone przez lekarza tuż przed) i też mają chłopaka. To może z tym okresem przedowulacyjnym na dziewczynkę to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ponoć córeczki uzyskuje sie w ten sam sposób co małe "deseczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.02.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ja wypowiem się w październiku bo mi żonka oznajmiła, że jak wróci z pracy to"nie ma zmiłuj" musimy mieć dzidzisia. To wam powiem jak ma się teorią do praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 10.02.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 strzelam : 6 kobitek - 1 facet - 2 kastraty Brrraaawoooooo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 10.02.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Ja wypowiem się w październiku bo mi żonka oznajmiła, że jak wróci z pracy to"nie ma zmiłuj" musimy mieć dzidzisia. To wam powiem jak ma się teorią do praktyki Optymista Myśilsz ze to tak raz i po sparawie ? Nie ma tak prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.02.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja wypowiem się w październiku bo mi żonka oznajmiła, że jak wróci z pracy to"nie ma zmiłuj" musimy mieć dzidzisia. To wam powiem jak ma się teorią do praktyki Optymista Myśilsz ze to tak raz i po sparawie ? Nie ma tak prosto. Żonka tak twierdzi, ja sie tylko dostosuję, do jej wyliczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firstlady 11.02.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 No moi drodzy chyba z tym na lenia i byle jak to tez nie do końca prawda.i synek wyszedł przez przypadek , z drugim sie starałam i było po owulacji, na szybko z myslą o córeczce- od srody wiem że bedzie na bank II chłopak...Mój mąż ma 2 braci. ! ma parke, 2 ma 2 córki , a my 2 synków bedziemy mieli- jaki z tego wniosek: w przyrodzie musi byc zachowana równowaga.):i juz nie ogladam rożowych sukieneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 11.02.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ponoć córeczki uzyskuje sie w ten sam sposób co małe "deseczki" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.02.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Mnie lekarz powiedział, że tym razem będę miała córeczkę (poczęta przed owulacją, no chyba, że jej jeszcze wyrośnie antenka). Mam już dwóch synków zmajstrowanych w dniach owulacji. Więc może jest coś w tej teorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 12.02.2007 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Kurka jak nas forumowicze moga wyedukowac Ja tak sobie myslalam, ze jak juz to wole core- i prosze dostalam dokladny przepis Ale szczerze- to ja dziewica w ty temacie jestem i pojecia nie mialam, ze ludziska sobie sposoby i teorie powymyslali I ze to dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luk__25 19.02.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna mi sie udało 10 minut przed siłownią hehehehe... wyszła córa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 23.02.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 ja tam zacząłem od montazu wiaty na mrozie w grudniu , później zmarznięty wieczorkiem wpakowałem pod pod kołderkę się do żony z prośbą by mnie trochu ogrzała bo zimno i ... do strzału wyszła córka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropi 25.02.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Musisz jeść dużo mięsa i zafundować sobie jakieś mocno stresujące zajęcie. Rzeźnicy i piloci samolotów (nie wycieczek ) mają zwykle córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 25.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Musisz jeść dużo mięsa i zafundować sobie jakieś mocno stresujące zajęcie. Rzeźnicy i piloci samolotów (nie wycieczek ) mają zwykle córki jeszcze panowie uprawiający wspinaczkę a na poważnie to chłopca trzeba celować w owulację dziewczynka na 2-3 dni przed (po tez będzie chłopiec) sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 25.02.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 ... a na poważnie to chłopca trzeba celować w owulację dziewczynka na 2-3 dni przed (po tez będzie chłopiec) sprawdzone A ja myślałem że w tą ... no ... w ... kaśkę ...a w szczególności w G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 26.02.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 u nas pierwszy synek niepamiętam co i jak było na początku ale od początku miala to byc dziewczynka a urodził sie chłopczyk mąż był przeszczęśliwy i jest nadal drugie co będzie jeszcze niewiemy i niewiemy czy jedno czy dwoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.02.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 u nas pierwszy synek niepamiętam co i jak było na początku ale od początku miala to byc dziewczynka a urodził sie chłopczyk mąż był przeszczęśliwy i jest nadal drugie co będzie jeszcze niewiemy i niewiemy czy jedno czy dwoje Hihi a może jezscze więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 26.02.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Hihi a może jezscze więcej od przybytku głowa nieboli aby w zdrowiu i zdrowe co bedzie to będzie..dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewik_1 28.02.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Czekam na porady Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem . Mam już syna U moich znajomych już przy pierwszym dziecku chcieli mieć dziewczynkę -urodził się chłopiec, drugi chłopiec, z tęsknoty za córką spróbowali po raz trzeci - będa bliźniaki - dwóch chłopaków. Nie wiem czy beda próbować dalej A u nas odwrotny problem, jest córka i druga też prawdopodobnie dziewczynka. Może spróbujemy po raz trzeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts