Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak zrobić córeczkę? ;-)

_ZBYCH_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 147
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja wypowiem się w październiku bo mi żonka oznajmiła, że jak wróci z pracy to"nie ma zmiłuj" musimy mieć dzidzisia. To wam powiem jak ma się teorią do praktyki :D :wink:

Optymista ;) Myśilsz ze to tak raz i po sparawie ? Nie ma tak prosto.

Żonka tak twierdzi, ja sie tylko dostosuję, do jej wyliczeń :lol:

No moi drodzy chyba z tym na lenia i byle jak to tez nie do końca prawda.i synek wyszedł przez przypadek , z drugim sie starałam i było po owulacji, na szybko z myslą o córeczce- od srody wiem że bedzie na bank II chłopak...

Mój mąż ma 2 braci. ! ma parke, 2 ma 2 córki , a my 2 synków bedziemy mieli- jaki z tego wniosek: w przyrodzie musi byc zachowana równowaga.):

i juz nie ogladam rożowych sukieneczek

Mnie lekarz powiedział, że tym razem będę miała córeczkę (poczęta przed owulacją, no chyba, że jej jeszcze wyrośnie antenka). Mam już dwóch synków zmajstrowanych w dniach owulacji. Więc może jest coś w tej teorii.

Musisz jeść dużo mięsa i zafundować sobie jakieś mocno stresujące zajęcie. Rzeźnicy i piloci samolotów (nie wycieczek :lol: ) mają zwykle córki ;-)

jeszcze panowie uprawiający wspinaczkę

a na poważnie to chłopca trzeba celować w owulację dziewczynka na 2-3 dni przed (po tez będzie chłopiec) sprawdzone

Czekam na porady :wink: :lol:

Nie pytam oczywiście jak to się robi, bo to wiem :wink:. Mam już syna :p

U moich znajomych już przy pierwszym dziecku chcieli mieć dziewczynkę -urodził się chłopiec, drugi chłopiec, z tęsknoty za córką spróbowali po raz trzeci - będa bliźniaki - dwóch chłopaków.

Nie wiem czy beda próbować dalej :wink: :D

A u nas odwrotny problem, jest córka i druga też prawdopodobnie dziewczynka. Może spróbujemy po raz trzeci :wink: