atija 08.11.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Jak napisała Baru Z tymi Y i X coś MUSI być. Mam córkę,którą planowaliśmy właśnie w ten sposób.Męża siostra miała dwóch synów i koniecznie chciała córkę.I też ta metoda nie zawiodła.Pytanie tylko,czy kobieta DOBRZE zna swój organizm,wie kiedy ma owulację,lub kiedy ona się zbliża. To się może przesunąć.Wpływ może mieć stres,przeziębienie itp.Tak więc podstawowym warunkiem jest wiedzieć kiedy zbliża się owulacja.Kobiety,które nieregularnie miesiączkują mogą mieć z tym problem.Pozdrawiam i życzę powodzenia próbującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 08.11.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 moj synek dokladnie wg tych prob.ale wiadomo ze to nie jest 100 % sposob. parka to taki ideal.zobaczymy za rok.kolejne proby w sierpniu.marzy mi sie corcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 12.11.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 kochani owulacja nie zawsze wypada w srodek cyklu, to nie czysta matematyka trzeba znac swoje cialo (to do kobiet), aby umiec okreslic ten moment i na tej podstawie okreslic czy jest sie zblizaja dni plodne itd. ja mialam plan: chcialam miec troje dzieci dwoch chlopcow rok po roku, a potem dlugo nic i dziewczynke malutka blekitnooka z lokami baaardzo baaardzo chcialam, no i .. mam jedynie miedzy chlopcami jest wieksza roznica niz 1 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 12.11.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 a ja jednak wierzę w teorię przed owulacją mam dwie córki - nigdy nie chciałam syna i zawsze, no zawsze natura mnie nie zawodzi i hmmm ... no wiecie, .... na kilka dni przed ... ulegla jestem jakaś potem to mnie wołami nie można do sypialni zaciągnąć, więc z syna nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.11.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2009 Próbowałem się stosować do Waszych rad i co mi wyszło??? http://www.zbychdom.republika.pl/Dzieci/Dzieci.JPG 31.07.2008r urodzili się Adaś i Kubuś P.S. Trzech synów mi wystarczy. Więcej nie będę próbował Zbych! to tak jak ja Poddałem się po 3-cim samcu. Choć Ty próbowałeś tylko 2 razy - ja kochanieńki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 29.01.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 GRATULACJE śliczne chłopaki.... Miałam właściwie napisać coś innego ale widzę ze nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mareczek7 05.02.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Mój wujek ma 5 córek (serio) i jakoś nie udało mu się wszczelić w upragnionego syna powiedział ostatnio, że już czterdziestka stukneła i przestaje próbować. A wszystkie ciotki żartują że zapładnia na odległość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalia23 20.10.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 dobry temat:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts