Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak zrobić córeczkę? ;-)

_ZBYCH_

Recommended Posts

Jak napisała Baru Z tymi Y i X coś MUSI być. Mam córkę,którą planowaliśmy właśnie w ten sposób.Męża siostra miała dwóch synów i koniecznie chciała córkę.I też ta metoda nie zawiodła.Pytanie tylko,czy kobieta DOBRZE zna swój organizm,wie kiedy ma owulację,lub kiedy ona się zbliża. To się może przesunąć.Wpływ może mieć stres,przeziębienie itp.Tak więc podstawowym warunkiem jest wiedzieć kiedy zbliża się owulacja.Kobiety,które nieregularnie miesiączkują mogą mieć z tym problem.Pozdrawiam i życzę powodzenia próbującym :D :wink:

• Odpowiedzi 147
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kochani owulacja nie zawsze wypada w srodek cyklu, to nie czysta matematyka ;)

trzeba znac swoje cialo (to do kobiet), aby umiec okreslic ten moment i na tej podstawie okreslic czy jest sie zblizaja dni plodne itd.

ja mialam plan: chcialam miec troje dzieci dwoch chlopcow rok po roku, a potem dlugo nic i dziewczynke malutka blekitnooka z lokami

baaardzo baaardzo chcialam, no i .. mam :D :lol: jedynie miedzy chlopcami jest wieksza roznica niz 1 rok :D

a ja jednak wierzę w teorię przed owulacją 8)

mam dwie córki - nigdy nie chciałam syna :p i zawsze, no zawsze natura mnie nie zawodzi i hmmm ... no wiecie, .... na kilka dni przed ... ulegla jestem jakaś :oops: :oops: :oops:

potem to mnie wołami nie można do sypialni zaciągnąć, więc z syna nici :roll:

Próbowałem się stosować do Waszych rad i co mi wyszło??? 8)

http://www.zbychdom.republika.pl/Dzieci/Dzieci.JPG

31.07.2008r urodzili się Adaś i Kubuś :D

P.S. Trzech synów mi wystarczy. Więcej nie będę próbował :wink: :lol:

Zbych!

to tak jak ja

Poddałem się po 3-cim samcu.

Choć Ty próbowałeś tylko 2 razy - ja kochanieńki 3 :D

• 2 months później...
  • 8 months później...