smoczyca 10.01.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 CzescMożecie mi powiedzieć do jakiej wysokości macie płytki w łazience? Na całej ścianie aż do sufitu, czy do jakiegoś poziomu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.01.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Ja mam do sufitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 10.01.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 do samrgo sufitu nie podoba mi się, wolę niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.01.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 do samrgo sufitu nie podoba mi się, wolę niżej A jak masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 10.01.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 w mieszkaniu miałam na wysokośc drzwi. teraz jeszcze nie do końca "mam" bo sie dopiero robi i tak: w 2 toaletach (bo mam osobno od lazienek) są na poziomie drzwi, w dużej lazience docelowo będą na różnych poziomach, tak nieco nieregularnie bo np. przy prysznicu to wiadomo wysoko a gdzie indziej niżej, trudno mi to obrazowo wytłumaczyć. W mniejszej jeszcze nie jest do konca ustalone jak ma byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 10.01.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 w dużej lazience docelowo będą na różnych poziomach, tak nieco nieregularnie bo np. przy prysznicu to wiadomo wysoko a gdzie indziej niżej, trudno mi to obrazowo wytłumaczyć. Wiem, o co chodzi, moja znajoma ma tak nieregularnie, calkiem fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 10.01.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 tam gdzie prysznic, drzwi i kaloryfer do sufitu (jedna ściana), a reszta do metra 1,4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 To zależy od wielkości lustra, które zamierzasz zainstalować na ścianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smoczyca 10.01.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 dzięki Ja mam teraz (w przedremontowej łazience) do wysokości drzwi a powyżej jest boazeria Myślałam żeby teraz płytki zostawić do tej samej wysokości czyli jakies 2 m ale jaką farbe wtedy powyżej? w podobnym kolorze co płytki? czy kontrastową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imwbudowa 10.01.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 dzięki Ja mam teraz (w przedremontowej łazience) do wysokości drzwi a powyżej jest boazeria Myślałam żeby teraz płytki zostawić do tej samej wysokości czyli jakies 2 m ale jaką farbe wtedy powyżej? w podobnym kolorze co płytki? czy kontrastową? jak taki mały fragment to ja bym zrobiła taką samą jak sufit, czyli pewnie białą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 10.01.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 albo sufit i ten kawałek ściany w jakims kontrastowym kolorze. Przykladowo: plytki biale a ten kawalek ściany i sufit czerwone, i podloga tez czerwona Albo podloga tez biala Mozliwości jest wiele a ogranicza Cię tylko Twoja fantazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziemia2 12.01.2007 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ja mam do samego sufitu i jak dla mnie fajnie to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts