Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Czesc

Możecie mi powiedzieć do jakiej wysokości macie płytki w łazience? Na całej ścianie aż do sufitu, czy do jakiegoś poziomu?

w mieszkaniu miałam na wysokośc drzwi. teraz jeszcze nie do końca "mam" bo sie dopiero robi i tak: w 2 toaletach (bo mam osobno od lazienek) są na poziomie drzwi, w dużej lazience docelowo będą na różnych poziomach, tak nieco nieregularnie bo np. przy prysznicu to wiadomo wysoko a gdzie indziej niżej, trudno mi to obrazowo wytłumaczyć.

W mniejszej jeszcze nie jest do konca ustalone jak ma byc :)

w dużej lazience docelowo będą na różnych poziomach, tak nieco nieregularnie bo np. przy prysznicu to wiadomo wysoko a gdzie indziej niżej, trudno mi to obrazowo wytłumaczyć.

Wiem, o co chodzi, moja znajoma ma tak nieregularnie, calkiem fajnie to wyglada :)

dzięki

Ja mam teraz (w przedremontowej łazience) do wysokości drzwi a powyżej jest boazeria :-? Myślałam żeby teraz płytki zostawić do tej samej wysokości czyli jakies 2 m ale jaką farbe wtedy powyżej? w podobnym kolorze co płytki? czy kontrastową?

dzięki

Ja mam teraz (w przedremontowej łazience) do wysokości drzwi a powyżej jest boazeria :-? Myślałam żeby teraz płytki zostawić do tej samej wysokości czyli jakies 2 m ale jaką farbe wtedy powyżej? w podobnym kolorze co płytki? czy kontrastową?

jak taki mały fragment to ja bym zrobiła taką samą jak sufit, czyli pewnie białą.

albo sufit i ten kawałek ściany w jakims kontrastowym kolorze.

Przykladowo: plytki biale a ten kawalek ściany i sufit czerwone, i podloga tez czerwona :D

Albo podloga tez biala

Mozliwości jest wiele a ogranicza Cię tylko Twoja fantazja :D