olutka75 10.01.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Chce powiesić lcd na ścianie nad niską długą komodą, jak to zaaranżować- może jakaś scianka z karton- gipsu. Macie jaieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 10.01.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 nie bardzo rozumiem, po co jakas ścianka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 10.01.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 nie bardzo rozumiem, po co jakas ścianka?? No właśnie ! Wieszasz TV na scianie, gdzie Ci pasuje i już. Ja na całej 6-metrowej ścianie zdecydowałem nie stawiać żadnych mebli. Na całej ścianie są różne zielone rośliny doniczkowe (małe i wielkie) a miedzy nimi tylko 42-calowa plazma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 07.07.2007 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 ...podłączam sie do tematu...planuję powiesić lcd na ścianie i szukam inspiracji, jak ją zaaranżować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 07.07.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 nie bardzo rozumiem, po co jakas ścianka?? To proste. Jesli wisi tylko tv to nic nie musi, ale jesli trzeba schowac kino domowe , glosniki, sprzet to juz bez tego sie nie obejdzie. No chyba , ze ktos lubi pudelka stojace na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 07.07.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 U mnie będzie zabudowa z GK pod plazmę,a le na razie jest w głowach moich wykończniowców. Zaczęli już coś dziubać, jak będzie efekt dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 07.07.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 U mnie tak wisi: http://vexnet.pl/tx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.07.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Ten stoliczek z obrusikiem jakoś......Może półka przymocowana do ściany? Taka najmniej widoczna.A jeśli widoczna to masywna,ozdobna, wykonana n.p. z płyt G-K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 07.07.2007 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 tutaj jest wiele przykładów: http://www.bang-olufsen.com/page.asp?id=42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 08.07.2007 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 nie bardzo rozumiem, po co jakas ścianka?? No właśnie ! Wieszasz TV na scianie, gdzie Ci pasuje i już. Ja na całej 6-metrowej ścianie zdecydowałem nie stawiać żadnych mebli. Na całej ścianie są różne zielone rośliny doniczkowe (małe i wielkie) a miedzy nimi tylko 42-calowa plazma. pod warunkiem, że wczesniej przygotujesz wyjścia w odpowiednich miejscach, tak by nie były widoczne kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guciooo 08.07.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ten stoliczek z obrusikiem jakoś...... Może półka przymocowana do ściany? Taka najmniej widoczna. A jeśli widoczna to masywna,ozdobna, wykonana n.p. z płyt G-K. Ten obrus to był tak na święta. Teraz jest biały. Z półką boję się, ktoś moze bliżej przechodzić i zrzucić niechcąco sprzęt. Zastanawiam się nad półką nad TV, nikt nie zahaczy. Niedługo przeprowadzam się, szukam nowych pomysłów na lepsze ustawienie tego. Kable ukryłem pod połówką rurki PVC oklejoną tapetą i przykręconą dwoma wkrętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł297 08.07.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Chce powiesić lcd na ścianie nad niską długą komodą, jak to zaaranżować- może jakaś scianka z karton- gipsu. Macie jaieś pomysły? Widziałem świetne wykończoną ścianę, zabudowaną drewnem, deski o szerokości około 30 cm zamontowane poziomo z przerwami około 10 cm, pod spodem zamontowane oświetlenie LED (wąż) i na tym zamontowany LCD, kable pochowane pod zabudowę... Niezły efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondiane 19.07.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2007 Ja u siebie mam tak zrobione http://foto1.m.onet.pl/_m/34518df8fe17c85f8ffd9b0f724a2ba5,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/efc7dfc7856d7c81b0cd96b8eb287a31,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts