ANIA I KRZYS1719501460 10.01.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 WITAMY WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH Z REMBERTOWA !!!!!!!! Chcemy zacząć budowę domu pod nazwą DOM W GŁOGU pod koniec lutego początek marca prosimy wszystkich o jakieś rady /szukamy ekip budowlanych /górali/ tanich materjałów,hurtowni.Pozdrawiamy Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 10.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 rady i porady znajdziecie w poszczegolnych dzialach forum ja Wam mowie - WITAJCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 zobacz jakie piekne wejście miałMadar50 Witam wszystkich na tym forum. Na imię mam Adam i mam 56 lat. Jestem już na rencie i od czasu do czasu dorabiam na remontach. Moją specjalnością stało się projektowanie i wykonanie łazienek. Praktyka moja obejmuje 35 lat na różnych budowach, przeważnie w Szwecji. Miałem w żuciu dobrych nauczycieli, co owocuje do dziś. Czasy się zmieniają, mentalność, moda, materiały i bez śledzenia tego wszystkiego na bieżonco, szybko zostaje się w tyle. I żeby nie zostawać w tyle, jestem na tym forum. Myślę, że będzie miło. Pozdrawiam inwestorów i wykonawców. Adam szukasz zawężonej grupy? ale niech bedzie wszystkiego najlepszego i witam na forum . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts