rafal9 10.01.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Sorki, za zaśmiecanie tego działu,ale w Ogłoszeniach nikt nie chce dzielić się kontaktami,a zapewne jest wiele osób zadowolonych ze swoich drzwi wewnętrznych drewnianych.Poszukuję takich niedrogich drzwi sosnowych wykończonych na gotowo z ościeżnicami regulowanymi. Za wszelkie kontakty z góry wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 10.01.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 zajrzyj do turbomarketów budowlasnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 16.01.2007 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Nadal szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 16.01.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Jacula SC. Produkcja i sprzedaż drzwi drewnianych 0 22 798 32 16 05-805 Otrębusy, Natalińska 6pow.pruszkowski, woj. mazowieckie brałem od nich kilka lat temu naście skrzydeł surowych do samodzielnej obróbki. Nie zsychają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 22.01.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Nadal szukam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogusia 22.01.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja kupowalam tu: http://www.pedziwiatr-drzwi.pl wprawdzie od Wa-wy daleko, ale przywieźli na miejsce bez problemu, oglądałam je wcześniej chyba w Mińsku. Również oglądalamdrzwi sosnowe pomiędzy Wolominem a Radzyminem w miejscowości Ciemne.Jeśli jesteś zainteresowany tel mogę wysłać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 22.01.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 http://www.radex-online.pl sa dostepne np w nomi i calkiem niezle wygladaja jesli chodzi o wykonczenie..ale nie wiem czy moga miec regulowane oscieznice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 23.01.2007 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Ja kupowalam tu: http://www.pedziwiatr-drzwi.pl wprawdzie od Wa-wy daleko, ale przywieźli na miejsce bez problemu, oglądałam je wcześniej chyba w Mińsku. Również oglądalamdrzwi sosnowe pomiędzy Wolominem a Radzyminem w miejscowości Ciemne.Jeśli jesteś zainteresowany tel mogę wysłać na priv. Jak oceniasz te drzwi z pedziwiatra? Ceny mają niezłe i z www wygląda to nieźle. To jeszcze ten tel. do miejscowości Ciemne poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaI 23.01.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 My zamówiliśmy drzwi w Ciemne koło Radzymina.W czwartek- piatek będą u nas montować i wtedy napisze cos więcej. Widzielismy ich wykonanie całkiem solidne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 23.01.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 My zamówiliśmy drzwi w Ciemne koło Radzymina.W czwartek- piatek będą u nas montować i wtedy napisze cos więcej. Widzielismy ich wykonanie całkiem solidne. Mają jakąś stronę www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaI 23.01.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Niestety nie ale rzeczywiście drzwi są solidne. Nasze juz są zrobione czekamy teraz tylko na ich montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafal9 29.01.2007 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Niestety nie ale rzeczywiście drzwi są solidne. Nasze juz są zrobione czekamy teraz tylko na ich montaż. Jak wyglądają drzwi po montażu? Można wiedzieć jaka cena wyszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts