xymox 10.01.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam wszystkich weteranów forum Muratora jak i nowicjuszy takich jak ja . Mam na imię Jacek i po długim naleganiu żony stałem sie posiadaczem działeczki pracowniczej w malowniczej miejscowośco Malcanów pod Warszawą. Działka jest superowo zagospodarowana - od domku począwszy na altanie i huśtawce trzyosobowej skończywszy. Mam nadzieję, że bedę mógł liczyć na Wasza pomoc jak i ochoczo dzielić sie z Wami swoimi spostrzeżeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 10.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam! Jestem podobnie jak Ty od niedawna na forum, choć przeglądam go od dłuższego już czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xymox 10.01.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam! Jestem podobnie jak Ty od niedawna na forum, choć przeglądam go od dłuższego już czasu. he he - przeglądam to i ja od dawna ale jak miałem niewiele do powiedzenia i niewielkie doświadczenie to się nie udzielałem aby nie zaśmiecać kącika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witaj ... a ta działeczka to wew którą stronę jest Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xymox 10.01.2007 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witaj ... a ta działeczka to wew którą stronę jest Pozdro J nie rozumiem pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Malcanów ?Gdzie to jest ?J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xymox 10.01.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Malcanów - lecisz trasą lubelską i zaraz za Góraszką w Radiówku skręcasz w lewo na Żanecin i tam już około 4 km - cisza, spokój, fajowo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts