Madar50 10.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witam wszystkich na tym forum. Na imię mam Adam i mam 56 lat. Jestem już na rencie i od czasu do czasu dorabiam na remontach. Moją specjalnością stało się projektowanie i wykonanie łazienek. Praktyka moja obejmuje 35 lat na różnych budowach, przeważnie w Szwecji. Miałem w żuciu dobrych nauczycieli, co owocuje do dziś. Czasy się zmieniają, mentalność, moda, materiały i bez śledzenia tego wszystkiego na bieżonco, szybko zostaje się w tyle. I żeby nie zostawać w tyle, jestem na tym forum.Myślę, że będzie miło.Pozdrawiam inwestorów i wykonawców.Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 10.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witaj Adamie Twoje doswiadczenie pewnie nie jednokrotnie zostanie tu docenione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Witaj Kolego ! ... i powodzonka na Forum ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 12.02.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Madarku, witaj.Ja tez jestem seniorem na tym forum, może nieco młodszym, ale niewiele.Pozdrawiam też Białystok i Supraśl pod Białymstokiem często przed laty tam wakacje spędzałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.02.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Czołem kolego Teraz nie będziesz w tyle a miło też nam będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts