niktspecjalny 10.01.2007 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Tam nie ma działów plotkarskich i psychologów. A ile można o cegłach i rurach??? ooo!!!pleciuga sie znalazła.Jeszcze sie z Toba nie nagadalem o tych polepionych cegłach i ""rurach"". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2007 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Wiecie cio? mam na jednym kompie 98SE i od kilku godzin nic mi sie nie robi. Zwidy ma czy cuś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.01.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A ja już miałam się wybrać do dostawcy sygnału i zmyć mu głowę. Dobrze, że nie miałam czasu. 1/3 czasu spędzonego przy kompie to oczekiwanie na otwarcie się jakiejś strony forum! No poprostu trafia mnie. Przed południem jeszcze jako tako, a wieczorem rozpacz! A tak przy okazji, to może ktoś mi powie, jak wywalić część prywatnych wiadomości, bo mi się skrzynka niedługo zapcha, a normalne polecenie "usuń" nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A ja już miałam się wybrać do dostawcy sygnału i zmyć mu głowę. Dobrze, że nie miałam czasu. 1/3 czasu spędzonego przy kompie to oczekiwanie na otwarcie się jakiejś strony forum! No poprostu trafia mnie. Przed południem jeszcze jako tako, a wieczorem rozpacz! A tak przy okazji, to może ktoś mi powie, jak wywalić część prywatnych wiadomości, bo mi się skrzynka niedługo zapcha, a normalne polecenie "usuń" nie działa. Działa tylko musisz wejśc do opcji z poziomu usuń wiadomość po jej otwarciu ze skrzynki a nie usuwac patrząc na skrzynke.Usuwają sie ale pojedyńczo .troche to wkurzajace ale ja tal usuwam. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askala 11.01.2007 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 niw wiem jak u was ale u mnie od południa dziala jak burza, miejmy nadzieje ze juz tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Działa tylko musisz wejśc do opcji z poziomu usuń wiadomość po jej otwarciu ze skrzynki a nie usuwac patrząc na skrzynke.Usuwają sie ale pojedyńczo .troche to wkurzajace ale ja tal usuwam. pozdro. Dzięki za radę, zaraz wypróbuję. Tylko czemu tak "na piechotę"? Murator chyba postanowił nas powoli przyzwyczajać do opcji "zrób to sam". Niedługo, z braku wykonawców, nie takie rzeczy będziemy musieli sami robić, licząc na to, że doświadczeni użytkownicy napiszą krok po kroku, jak to coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 18.01.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czy coś się dzieje z Forum - mam na myśli grafikę. Jak nie to mam zwidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.01.2007 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Czy coś się dzieje z Forum - mam na myśli grafikę. Jak nie to mam zwidy. Masz zwidy tak jak ja,Mi np. wklejaja sie po dwa posty i jak usuwam jeden to ,żeby było smieszniej usuwaja sie dwa.ale od czego mamy kopiowanie do worda.Można tak do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 18.01.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 A ja miałem fajne/dziwne/zastanawiające zdarzenie kilka dni temu. Próbowalem zalogować się ale forum nie zaskakiwało. Raz, drugi, trzeci i... ...nic . Wpadłem na chytry plan i na forum wlazłem przez stronę Muratora jako gość. Ale mnie zdziwko chapnęło, gdy wśród aktywnych użytkowników zobaczyłem boorga. A ja przecież byłem na forum niezalogowany. To kim był tamten boorg??? Może to on mi natrzaskał tysiąc postów, bo ja raczej małomówny jestem??? P.S. Ale tak poważnie. Czy to forum ma jakieś zabezpieczenie przed robalami i innym badziewiem z sieci??? Bo niechciałbym odebrać prywatnej wiadomości i pożegnać się z moim twardym dyskiem... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts