Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co jest z forum ???

zezo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 48
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja już miałam się wybrać do dostawcy sygnału i zmyć mu głowę. Dobrze, że nie miałam czasu.

1/3 czasu spędzonego przy kompie to oczekiwanie na otwarcie się jakiejś strony forum! No poprostu trafia mnie. Przed południem jeszcze jako tako, a wieczorem rozpacz! :evil:

A tak przy okazji, to może ktoś mi powie, jak wywalić część prywatnych wiadomości, bo mi się skrzynka niedługo zapcha, a normalne polecenie "usuń" nie działa.

A ja już miałam się wybrać do dostawcy sygnału i zmyć mu głowę. Dobrze, że nie miałam czasu.

1/3 czasu spędzonego przy kompie to oczekiwanie na otwarcie się jakiejś strony forum! No poprostu trafia mnie. Przed południem jeszcze jako tako, a wieczorem rozpacz! :evil:

A tak przy okazji, to może ktoś mi powie, jak wywalić część prywatnych wiadomości, bo mi się skrzynka niedługo zapcha, a normalne polecenie "usuń" nie działa.

Działa tylko musisz wejśc do opcji z poziomu usuń wiadomość po jej otwarciu ze skrzynki a nie usuwac patrząc na skrzynke.Usuwają sie ale pojedyńczo .troche to wkurzajace ale ja tal usuwam.

pozdro. :wink:

Działa tylko musisz wejśc do opcji z poziomu usuń wiadomość po jej otwarciu ze skrzynki a nie usuwac patrząc na skrzynke.Usuwają sie ale pojedyńczo .troche to wkurzajace ale ja tal usuwam.

pozdro. :wink:

Dzięki za radę, zaraz wypróbuję. Tylko czemu tak "na piechotę"? Murator chyba postanowił nas powoli przyzwyczajać do opcji "zrób to sam". Niedługo, z braku wykonawców, nie takie rzeczy będziemy musieli sami robić, licząc na to, że doświadczeni użytkownicy napiszą krok po kroku, jak to coś zrobić.

A ja miałem fajne/dziwne/zastanawiające zdarzenie kilka dni temu.

Próbowalem zalogować się ale forum nie zaskakiwało. Raz, drugi, trzeci i... ...nic :( . Wpadłem na chytry plan :lol: i na forum wlazłem przez stronę Muratora jako gość. Ale mnie zdziwko chapnęło, gdy wśród aktywnych użytkowników zobaczyłem boorga. :o A ja przecież byłem na forum niezalogowany. :o To kim był tamten boorg??? :o :lol: :lol: :lol: Może to on mi natrzaskał tysiąc postów, bo ja raczej małomówny jestem??? :wink: :lol: :lol: :lol:

P.S.

Ale tak poważnie. Czy to forum ma jakieś zabezpieczenie przed robalami i innym badziewiem z sieci??? Bo niechciałbym odebrać prywatnej wiadomości i pożegnać się z moim twardym dyskiem... . :-? :(